Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty jó ta ženská je frajerka to by som si asi netrúfol lebo tie to plemená sú také že čím viacej bolesti cítia tým agresivnejší sú,takže ta žena si zaslúší obdiv
Jo hele Ski na čo by si potreboval palubák há veď sa prosim ťa pozri na svoj podpis a pri tej výbave chceš šporiť
Daewoo Lanos 1,6 16v - Sebring + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
To to krotiť je na úkor spotreby nie
Jo hele Ski na čo by si potreboval palubák há veď sa prosim ťa pozri na svoj podpis a pri tej výbave chceš šporiť
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
I s takou výbavou se dá jezdit na spotřebu...-peha- píše: Jo hele Ski na čo by si potreboval palubák há veď sa prosim ťa pozri na svoj podpis a pri tej výbave chceš šporiť
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Keďže sa tu spomínali aj zuby,Vážení priatelia sadnite si a čítajte...
Volám sa "muco" a som jedinečný exemplár možno jeden z mááála na svete,ktorý má ešte stále mliečne zuby(teda len jeden)...
Mal som mať strojček na zuby,lenže pan doktor-keďže som mal cca 10 rokov-povedal,že musíme počkať,pokial narastú "dvojky" a vypadnú mliečne zuby.Takže stále som v očakávaní-
Mám už nejakých 37 rokov,dvojky nemám vôbec "prerezané" ,trojky su zatial OK a štvorka nalavo je stále mliečna(pozn. mam to asi takto .:1-3-4-5 atd)... -dobre čítate,nepomýlil som sa
Už sa asi nedočkám strojčeka,lebo na rontg.snímku je vidieť,že tam nič nevidieť...
Presne povedané,trvalka pod tým mliečakom nie je ,takže zachrańuje sa ten zub,ako sa len dá,pretože je v ňom menené olovo už XXXL krát a ak idem p.zubarovi,je mu jasné,že ide opäť zalepiť mliečak.Kolko krát tam idem,tolko krát sa pozerá na ten snímok a nevie prísť na to,z akého zvieraťa to je...
Rád by mi urobil mostík(dokonca už nervačí,ale kontroluje sa zatial),lenže neviem,čo to urobí s mojim "chlebíkom".Viete,že som-..."ja nic,ja muzikant"- a to doslovne
A to by asi v kocke bolo všetko
Volám sa "muco" a som jedinečný exemplár možno jeden z mááála na svete,ktorý má ešte stále mliečne zuby(teda len jeden)...
Mal som mať strojček na zuby,lenže pan doktor-keďže som mal cca 10 rokov-povedal,že musíme počkať,pokial narastú "dvojky" a vypadnú mliečne zuby.Takže stále som v očakávaní-
Mám už nejakých 37 rokov,dvojky nemám vôbec "prerezané" ,trojky su zatial OK a štvorka nalavo je stále mliečna(pozn. mam to asi takto .:1-3-4-5 atd)... -dobre čítate,nepomýlil som sa
Už sa asi nedočkám strojčeka,lebo na rontg.snímku je vidieť,že tam nič nevidieť...
Presne povedané,trvalka pod tým mliečakom nie je ,takže zachrańuje sa ten zub,ako sa len dá,pretože je v ňom menené olovo už XXXL krát a ak idem p.zubarovi,je mu jasné,že ide opäť zalepiť mliečak.Kolko krát tam idem,tolko krát sa pozerá na ten snímok a nevie prísť na to,z akého zvieraťa to je...
Rád by mi urobil mostík(dokonca už nervačí,ale kontroluje sa zatial),lenže neviem,čo to urobí s mojim "chlebíkom".Viete,že som-..."ja nic,ja muzikant"- a to doslovne
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, musíme si vážně promluvit o oslovení "Ivošku"...když mi to říkají ženský, tak mi to nevadí a je to koneckonců u mě i zvykem, ale když mi tady skoro všichni chlapi říkají Ivošku....to není moc normální.... To je jak kdybyste se se mnou chtěli na srazu vyspat, holoto jedna Že já si nenechal onehdy DJPSX....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Muco píše:Keďže sa tu spomínali aj zuby,Vážení priatelia sadnite si a čítajte...
Noooo koukam,ze si taky pekny dilo...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No právě, že to zástěrka nebyla....já jsem notorickej odpůrce...cokoliv co se mi trochu nelíbí, tak hned protestuju....např. na střední škole jsme se fotili na tablo....třída se rozhodla, že se budem fotit nazí...jen s přehozeným prostěradlem přes intimní partie...já jsem s tím nesouhlasil a vyfotil jsem se v černých riflích a černém roláku...třídě vládla asi o 3 roky starší holka, která mě nesnášela, protože jsem jí neustále oponoval....tak na její "návrh" mě dali až na konec tabla....dalo se to do výlohy na hlavní třídu tady v Pardubicích a skoro všichni známý to brali jako bezvadnou recesi, že všichni nazí jsou moje ovečky a já jejich vůdce To byla legrace
Ale v tomhle případě to nechám být....kdybyste nebyli moji super kamarádi, tak by vám to neprošlo
Ale v tomhle případě to nechám být....kdybyste nebyli moji super kamarádi, tak by vám to neprošlo
No,človeče... To by som zasa ja bral. Také niečo...nahí,a s dievčatami,no tak to potom , no,potom, tak to by bolo niečo
U nás také niečo nebolo-veď keby to niekoho napadlo,to by bolo iné "foaé"
Veď sme boli všetci spolužiaci(ne spolužačky)-vtedy ešte bohužial nemohli studovat s nami dievčatá,i keď to bolo v návrhu.S takou flautistkou byť na učebni,nooo..
U nás také niečo nebolo-veď keby to niekoho napadlo,to by bolo iné "foaé"
Veď sme boli všetci spolužiaci(ne spolužačky)-vtedy ešte bohužial nemohli studovat s nami dievčatá,i keď to bolo v návrhu.S takou flautistkou byť na učebni,nooo..
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem koukal na jedno Esperko....já si snad jednou koupín nějaký jen třeba do garáže....to auto má neskutečný nadčasový vychytávky v designu....zadní světla, vnitřní kliky dveří....to auto je po designový stránce fantastický...ale jinak pssst a na srazu to neříkejte našim holkám....už by mě pak nikam neodvezly
- Hanzy
Kua ted jsem koukal na TipCars a je tam krasna Evanda modroucka 6/2004 za 149000kc fakt krasa...az mam na ni chute...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha