200 km/hod, to je na zajeti slusneAscona píše:
Jinak mám dotaz, jela jsem teď trasu OV-Brno a zpět a průměrná spotřeba byla 11,7. Taky vám tolik Orlík bral ze začátku? Jela jsem 160 km/h -200km/h.

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
200 km/hod, to je na zajeti slusneAscona píše:
Jinak mám dotaz, jela jsem teď trasu OV-Brno a zpět a průměrná spotřeba byla 11,7. Taky vám tolik Orlík bral ze začátku? Jela jsem 160 km/h -200km/h.
luke1 píše:200 km/hod, to je na zajeti slusneAscona píše:
Jinak mám dotaz, jela jsem teď trasu OV-Brno a zpět a průměrná spotřeba byla 11,7. Taky vám tolik Orlík bral ze začátku? Jela jsem 160 km/h -200km/h.Ja se te spotrebe nedivim, to asi nebude jen na zacatku ale furt...na takovou rychlost ten motor pro tak tezke auto neni uplne delany... vidim okamzitou kdyz jedu vice nez 130 km/hod, to pak papa pekne...
Zdravim, nam rekli v Plzni ze muzeme rovnou na plyn a jen ten prvni rok najezdit tak 3000 na benzin ale ze to spis stridat, tak nevimAscona píše:ZdravimTak uz mame Orlika doma. Mame doporuceno najezdit 3 tis. km na benzin a pak to muzem zacit prepinat na LPG. Tak snad se taky dostaneme na snovou spotrebu 8,6
Já slyšel, že už je to dnes jedno, na plyn se může i s novým autem. Však už automobilky dnes nabízí nové auta rovnou přestavěné na LPG. Já a můj kámoš jsme tam zajeli po 500km. Zatím okjirkaaa píše:Zdravim, nam rekli v Plzni ze muzeme rovnou na plyn a jen ten prvni rok najezdit tak 3000 na benzin ale ze to spis stridat, tak nevimAscona píše:ZdravimTak uz mame Orlika doma. Mame doporuceno najezdit 3 tis. km na benzin a pak to muzem zacit prepinat na LPG. Tak snad se taky dostaneme na snovou spotrebu 8,6
Mě čas od času taky.. nevím proč, objeví se a zmizíjindrous píše:Chci se zeptat majitelů LPG V Orlandu...
Taky Vám někdy svítí oranžová kontrolka CHECK? Díky
9789 km ujeto na LPG a ani jednou. Kontaktuj montážní firmu, třeba je jenom něco špatně nastaveno.jindrous píše:Chci se zeptat majitelů LPG V Orlandu...
Taky Vám někdy svítí oranžová kontrolka CHECK? Díky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |