Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Oba pytle Alvine bude to prkotina
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Alvine ... ty kluku jeden však na tom podvale odvážejí úplně cizí " Astru " ta Tvoje nemá Bratislavskou SPZ ... či ano?
Sem z toho volako zmetený ... napiš ako to vlastne je čau " Vazoun "
..................
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE/II.0.8 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
Sem z toho volako zmetený ... napiš ako to vlastne je čau " Vazoun "
..................
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE/II.0.8 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
...Vazoune, třeba byla ponechána původní RZ anebo to nemá převedený, je to jednoduchý, každopádně seš všímavý jak jinak...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Pepíku,je to ,žiaľ, moja ASTRA,kto bol na zraze u Hoffera vie,mám Bratislavskú ŠPZ,na vavatare som robil kamufláž,to som tam dopasoval ŠPZ z otcovej bývalej astry F,ktorá bola rovnakej farby,
viď fotoalbum aj tu mám link v podpise,či na FB. Vraj to bola prkotina,zalepené nejeké relátko,zajtra idem pre ňu do servisu,dnes nebolo kedy,bol som v práci do 18.00- Přílohy
-
- IMGP0616.jpg (64.94 KiB) Zobrazeno 1147 x
-
- 14.JPG (91.38 KiB) Zobrazeno 1147 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Dostala stejnou ránu (tj. na stejné místo) jako ta moje 1. dubna, ale bohužel tahle ve větší rychlosti...-peha- píše:Jo a mimochodom mna dneska nepotešila jedna nehoda lebo dalšia Kráska to má asi za sebou
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Už mám moju Eibhlin doma,ukázali mi,čo treba robiť,keby sa to zopáklo,no švanda kto mečom bojuje,mečom hynie,na vine mohlo byt stuhnuté relátko,s podobnými ja v práci prichádzam denne do kontaktu,ale u konkurenčnej značky . celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Alvíne, zaplať pambu, že to byla toková prkotina, mohlo být hůře. Tak ať jezdí a nezlobí (slovy básníka Topola)alvin píše:Už mám moju Eibhlin doma,ukázali mi,čo treba robiť,keby sa to zopáklo,no švanda kto mečom bojuje,mečom hynie,na vine mohlo byt stuhnuté relátko,s podobnými ja v práci prichádzam denne do kontaktu,ale u konkurenčnej značky . celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tě vyšlo laciněji než moje nový zámky na Matize, přičemž klíče od starejch se našly dvě hodiny poté, co palikx po výměně odjel .alvin píše:celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
...no alvine ty máš smůlu, palikx je prostě daleko..., mě loni při nákupu v zimě, když jsem vykládal sestře na jihu v Praze na zákazu zastavení ( tam se prostě jinak nezaparkuje ) auto řeklo dost dál na tebe se.. nejedu, jenom jsem ho otevřel na DO a konec...bylo mínus 10 stupňů, zachránce Pavel přijel během chvilky, bydlí nedaleko a po vyřazení DO + immobilzér + Jablotron to " zpohybnil " nějak se pospojovaly dráty vším co bylo po ruce, tak jsem pak dojel do Melliccaro servizion ( do tepla ) a tam jsme to uvedli se všemi těma vychytávkami do pořádku, inu elektriku miluju ale nikdy mi nedala, jenom mi se..
proto přeji všem provoz v zimě bez závad
proto přeji všem provoz v zimě bez závad
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
No Alvin tak to je este celkom prijatelna cena
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Mě dnes na jednu stranu nepotěšilo, že naše známá, které jsem pomáhal v roce 2000 kupovat Lanose měla bouračku, ale na druhou stranu
mě potěšilo, že jsou Daewa tak odolná Což jsem si již několikrát potvrdil. Nereznou a držej. Vše ostatní je vždy na odpis.
mě potěšilo, že jsou Daewa tak odolná Což jsem si již několikrát potvrdil. Nereznou a držej. Vše ostatní je vždy na odpis.
- Přílohy
-
- Obraz.jpg (91.19 KiB) Zobrazeno 1095 x
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
No ještě že to odnesl jenom ten plot a zrovna třeba někdo nešel po tom chodníku
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty jó to to by ani Captiva nevydržela Fakt je to silák takto zvacovať plot dokázala len V3S vo vesničke strediskové Ale hlavne že sa nikomu nič nestalo,plot sa opraví, číslo vymení a je to
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mna nepotesilo, ze som vcera na pumpe nezbadal ostru hranu obrubnika a bohuzial, si to odniesla lava predna pneumatika. Trzna rana v dlzke asi 7 cm v bocnici. Uz sa to nedalo rozchodit. Nikomu neprajem vymenu kolesa v dazdi a hlavne za neustaleho bombardovania otazkami typu: Ocino, preco musis menit koleso; Ocino, naco mas ten kluc; Ocino, mne je zima ... a podobne
Najviac roboty - teda telefonatov - mi dalo zohnat dve nove gumy v BA. Vsetko vsade vypredane.
Nakoniec sa podarilo a uz mam vpredu Matadorky MP52 185/60 R14 T. Byvale prave predne koleso typu MP56 sluzi teraz ako rezerva.
Sice mam vzadu 185/65 (v technickom je napisany rozmer 185/60, teda asi porusujem predpisy), co je o trochu viac, ako vpredu, ale hadam to ujazdim a dufam, ze si to zabky pri nejakej nahodnej kontrole nevsimnu ...
Ozaj, je mozne mat na rozdielnych napravach rozdielne rozmery pneumatik ??
p.s.: cele ma to stalo 78E nove gumy, 13E prezutie a 2E za "recyklaciu" starych pneumatik
Beriem to (a dufam, ze aj moja tretina) ako vianocny darcek pre Lanoska
Najviac roboty - teda telefonatov - mi dalo zohnat dve nove gumy v BA. Vsetko vsade vypredane.
Nakoniec sa podarilo a uz mam vpredu Matadorky MP52 185/60 R14 T. Byvale prave predne koleso typu MP56 sluzi teraz ako rezerva.
Sice mam vzadu 185/65 (v technickom je napisany rozmer 185/60, teda asi porusujem predpisy), co je o trochu viac, ako vpredu, ale hadam to ujazdim a dufam, ze si to zabky pri nejakej nahodnej kontrole nevsimnu ...
p.s.: cele ma to stalo 78E nove gumy, 13E prezutie a 2E za "recyklaciu" starych pneumatik
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Ocino proč najíždíš na ten ostrý obrubník když pak musíš měnit gumu???vado píše:Mna nepotesilo, ze som vcera na pumpe nezbadal ostru hranu obrubnika a bohuzial, si to odniesla lava predna pneumatika. Trzna rana v dlzke asi 7 cm v bocnici. Uz sa to nedalo rozchodit. Nikomu neprajem vymenu kolesa v dazdi a hlavne za neustaleho bombardovania otazkami typu: Ocino, preco musis menit koleso; Ocino, naco mas ten kluc; Ocino, mne je zima ... a podobne
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27