Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
conpet
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od conpet »

Oba pytle -i Alvine bude to prkotina -i
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Alvine ... ty kluku jeden :o) však na tom podvale odvážejí úplně cizí " Astru " ta Tvoje nemá Bratislavskou SPZ ... :o) či ano?
Sem :o) z toho volako zmetený ... :lol: napiš ako to vlastne je :PP: :o) čau " Vazoun " :lol:
..................
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE/II.0.8 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
Jejda.jpg
Jejda.jpg (8.06 KiB) Zobrazeno 1169 x
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...Vazoune, třeba byla ponechána původní RZ anebo to nemá převedený, je to jednoduchý, každopádně seš všímavý jak jinak...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Pepíku,je to ,žiaľ, moja ASTRA,kto bol na zraze u Hoffera vie,mám Bratislavskú ŠPZ,na vavatare som robil kamufláž,to som tam dopasoval ŠPZ z otcovej bývalej astry F,ktorá bola rovnakej farby,
opel.jpg
opel.jpg (52.22 KiB) Zobrazeno 1147 x
viď fotoalbum aj tu mám link v podpise,či na FB. Vraj to bola prkotina,zalepené nejeké relátko,zajtra idem pre ňu do servisu,dnes nebolo kedy,bol som v práci do 18.00
Přílohy
IMGP0616.jpg
IMGP0616.jpg (64.94 KiB) Zobrazeno 1147 x
14.JPG
14.JPG (91.38 KiB) Zobrazeno 1147 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:Jo a mimochodom mna dneska nepotešila jedna nehoda lebo dalšia Kráska to má asi za sebou :cry: :cry: :cry:
Dostala stejnou ránu (tj. na stejné místo) jako ta moje 1. dubna, ale bohužel tahle ve větší rychlosti... :(
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Už mám moju Eibhlin doma,ukázali mi,čo treba robiť,keby sa to zopáklo,no švanda kto mečom bojuje,mečom hynie,na vine mohlo byt stuhnuté relátko,s podobnými ja v práci prichádzam denne do kontaktu,ale u konkurenčnej značky :P . celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

alvin píše:Už mám moju Eibhlin doma,ukázali mi,čo treba robiť,keby sa to zopáklo,no švanda kto mečom bojuje,mečom hynie,na vine mohlo byt stuhnuté relátko,s podobnými ja v práci prichádzam denne do kontaktu,ale u konkurenčnej značky :P . celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
Alvíne, zaplať pambu, že to byla toková prkotina, mohlo být hůře. Tak ať jezdí a nezlobí :D (slovy básníka Topola) :D
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Docent II. »

alvin píše:celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
Tak to tě vyšlo laciněji než moje nový zámky na Matize, přičemž klíče od starejch se našly dvě hodiny poté, co palikx po výměně odjel :evil: .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no alvine ty máš smůlu, palikx je prostě daleko..., mě loni při nákupu v zimě, když jsem vykládal sestře na jihu v Praze na zákazu zastavení ( tam se prostě jinak nezaparkuje ) auto řeklo dost dál na tebe se.. nejedu, jenom jsem ho otevřel na DO a konec...bylo mínus 10 stupňů, zachránce Pavel přijel během chvilky, bydlí nedaleko a po vyřazení DO + immobilzér + Jablotron to " zpohybnil " nějak se pospojovaly dráty vším co bylo po ruce, tak jsem pak dojel do Melliccaro servizion ( do tepla ) a tam jsme to uvedli se všemi těma vychytávkami do pořádku, inu elektriku miluju ale nikdy mi nedala, jenom mi se..

proto přeji všem provoz v zimě bez závad
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

No Alvin tak to je este celkom prijatelna cena :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Mě dnes na jednu stranu nepotěšilo, že naše známá, které jsem pomáhal v roce 2000 kupovat Lanose měla bouračku, ale na druhou stranu
mě potěšilo, že jsou Daewa tak odolná -i -i Což jsem si již několikrát potvrdil. Nereznou a držej. Vše ostatní je vždy na odpis. :lol: :lol:
Přílohy
Obraz.jpg
Obraz.jpg (91.19 KiB) Zobrazeno 1095 x
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

No ještě že to odnesl jenom ten plot a zrovna třeba někdo nešel po tom chodníku -i
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ty jó to to by ani Captiva nevydržela :lol: Fakt je to silák takto zvacovať plot dokázala len V3S vo vesničke strediskové :lol: Ale hlavne že sa nikomu nič nestalo,plot sa opraví, číslo vymení a je to :D
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Mna nepotesilo, ze som vcera na pumpe nezbadal ostru hranu obrubnika a bohuzial, si to odniesla lava predna pneumatika. Trzna rana v dlzke asi 7 cm v bocnici. Uz sa to nedalo rozchodit. Nikomu neprajem vymenu kolesa v dazdi a hlavne za neustaleho bombardovania otazkami typu: Ocino, preco musis menit koleso; Ocino, naco mas ten kluc; Ocino, mne je zima ... a podobne :roll:
Najviac roboty - teda telefonatov - mi dalo zohnat dve nove gumy v BA. Vsetko vsade vypredane.
Nakoniec sa podarilo a uz mam vpredu Matadorky MP52 185/60 R14 T. Byvale prave predne koleso typu MP56 sluzi teraz ako rezerva.
Sice mam vzadu 185/65 (v technickom je napisany rozmer 185/60, teda asi porusujem predpisy), co je o trochu viac, ako vpredu, ale hadam to ujazdim a dufam, ze si to zabky pri nejakej nahodnej kontrole nevsimnu ... :lol:
Ozaj, je mozne mat na rozdielnych napravach rozdielne rozmery pneumatik ??

p.s.: cele ma to stalo 78E nove gumy, 13E prezutie a 2E za "recyklaciu" starych pneumatik :?
Beriem to (a dufam, ze aj moja tretina) ako vianocny darcek pre Lanoska :D
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

vado píše:Mna nepotesilo, ze som vcera na pumpe nezbadal ostru hranu obrubnika a bohuzial, si to odniesla lava predna pneumatika. Trzna rana v dlzke asi 7 cm v bocnici. Uz sa to nedalo rozchodit. Nikomu neprajem vymenu kolesa v dazdi a hlavne za neustaleho bombardovania otazkami typu: Ocino, preco musis menit koleso; Ocino, naco mas ten kluc; Ocino, mne je zima ... a podobne :roll:
Najviac roboty - teda telefonatov - mi dalo zohnat dve nove gumy v BA. Vsetko vsade vypredane.
Nakoniec sa podarilo a uz mam vpredu Matadorky MP52 185/60 R14 T. Byvale prave predne koleso typu MP56 sluzi teraz ako rezerva.
Sice mam vzadu 185/65 (v technickom je napisany rozmer 185/60, teda asi porusujem predpisy), co je o trochu viac, ako vpredu, ale hadam to ujazdim a dufam, ze si to zabky pri nejakej nahodnej kontrole nevsimnu ... :lol:
Ozaj, je mozne mat na rozdielnych napravach rozdielne rozmery pneumatik ??

p.s.: cele ma to stalo 78E nove gumy, 13E prezutie a 2E za "recyklaciu" starych pneumatik :?
Beriem to (a dufam, ze aj moja tretina) ako vianocny darcek pre Lanoska :D
Ocino proč najíždíš na ten ostrý obrubník když pak musíš měnit gumu???
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Odpovědět

Zpět na „POKEC“