...to peha perfecto ale vedle ruční brzdy máš vzduchovou bublinu na fólii, příště to chce " fén " a vytvaruješ vše...
jinak sorry za mou kritiku ale když to máš na 1, tak to musí být všude
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
...jo jasně ale ty vrásky okolo?, ...já Ti dávám šluknout viď, sorry seš prostě " A " plus, proto tomu odpovídá i měřítko,...jo jinak taky jsem " tapetoval " s fénem je to bez problému a koupil jsem běžnou omyvatelnou dřevěnou tapetu...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Milane tie vrásky niesú až tak viditelné ale hlavné vrásky mi urobilo čerpadlo -- práve odišlo do Večných lovísk No ale hlavné je že Kráska jazdí na plyn takže žiaden problém - núdzový štart na LPG a 5 minutek zohriař a hurá jazdíme no a v pondelok doma ho šupem vymením a je to takže už patrím do sekcie -po naštartovaní okamžite zdochne
Peto skus pozret relátko čerpadla mne to tiež raz nešlo naštartovat no a prečistil som kontakty relátka a bolo alebo už vieš ,na sto perc.že to je čerpadlo
nie čerpadlo nemám odpojené ale skôr ma napadá že či nezamrzlo v hadičkách lebo ješte včera k večeru začala štartovař ale za to relé díky na to ješte juknem tak už pomali vyrážame tak čus až zo Slovenska