Nebo se mu prostě jenom smějou sousedi a už ten posměch nevydrželalvin píše:Môžu byť v tom aj iné dôvody napr rodinné,či finančné

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nebo se mu prostě jenom smějou sousedi a už ten posměch nevydrželalvin píše:Môžu byť v tom aj iné dôvody napr rodinné,či finančné
Alvin ani fuckbiu 1,9 TDI RS?alvin píše:Foxo,auto si kúp.ale auto nie FUCKbiu,mal si smolu kapol si na nepodarený kus,najlepšie ,ak nemáme na nové,kúpiť od niekho,čo poznáme aj majiteľa aj auto,popr, dobré bývaju aj kúpy dodhodené cez známych mechanikov a pod,tak zas kupovávaval ten spomínaný otcov kamarát.Ale ten,čo kúpil odo mňa Ibizu,tiež bol spokojný a mal byt prečo.Dnes sú naozaj plné bazare aut,ale ono je totak trochu vždy loteria. preto som aj ja šiel do auta vyššej triedy,na akú som zvyknutý a aká mne reže,lebo viem,čo kupujem. A ako sa dostane FOXO na ďalší zraz,ak si dovtedy nezbuduje nové fáro ? predsa so mnou v zmysle hesle dnes ty mne,zajtra ja tebe
Alvine, to si asi říkalo víc lidí... A teď jsou na mrtvici z toho, že pomlácení kroupama je u 3 roky starýho Logana totálkaalvin píše:to radšej Dacana
Docent II. píše:Nebo se mu prostě jenom smějou sousedi a už ten posměch nevydrželalvin píše:Môžu byť v tom aj iné dôvody napr rodinné,či finančné.
Jajuska95 píše:Co myslíš, Peto? Já jsem si akorát všimla, že tam nemá ukázané najeté celkově km, ale je to takový ten mezi, který můžeš i vynulovat.. Jinak teda nevím, co máš dál na mysli...
PETO píše:No ja nič ale , všimli ste si ten displejna pristrojovke .
obr. č. 10
Jajuska95 píše:Docente, některé tvé připomínky jsou nevkusné..taky nehaním tvé auto..![]()
Docent II. píše:Nebo se mu prostě jenom smějou sousedi a už ten posměch nevydrželalvin píše:Môžu byť v tom aj iné dôvody napr rodinné,či finančné.
Zaden problem zaden komplexSerpico píše:...teď jste mi pobavili oba..., rozhodně nejste zakomplexovaný..., jinak hanzy u nás se pokutují tmavší folie s propustností nižší 70%...
mějte se fajn a sprka volím v příštím roce za auto roku...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |