Ivoš píše:Tady jde jen o to, že my jsme zastánci toho, nejdřív mít auto mechanicky a v základu esteticky v pořádku. Potom teprve tunit nebo stajlovat. To je vše
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ivoš píše:Tady jde jen o to, že my jsme zastánci toho, nejdřív mít auto mechanicky a v základu esteticky v pořádku. Potom teprve tunit nebo stajlovat. To je vše
ta ploutvička je na střeše asi cca rokJajuska95 píše:Tohle jsem chtěla teď napsat, první bych řešila ten předek, který se očividně odlupuje a pak až bych koupila tu ploutvičku..
Gratuluju. Pochopil jsem, že si chceš výhledově koupit nové auto, tak nechápu, proč utrácíš za takové blbiny, plus k tomu přičti práci s lepením a lakováním. Ale autu to bude slušet - bohužel to nebude nic originálníhosandruš píše:spojler je doma.
V nejbliší době nebudu autko kupovat..Ivan píše:Gratuluju. Pochopil jsem, že si chceš výhledově koupit nové auto, tak nechápu, proč utrácíš za takové blbiny, plus k tomu přičti práci s lepením a lakováním. Ale autu to bude slušet - bohužel to nebude nic originálníhosandruš píše:spojler je doma.
ferino28 píše:Heh, moja polovicka nevie ani doliat vodu do ostrikovacov, nie to este pozriet na olej![]()
Aspon, ze vie natankovat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |