Kamo odhalil si to...me se to auto tak libi...na moje.auto na nej je uz recenze od nejakyho chlapka co zije na Novym Zelandu...docela super...ses dobrej,ze si poznal...jsem zvedav co tomu rekne Serpico az se dozvi,ze je to Toyota a ne zadny cinsky paskvil...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
...to GOOSE nemám patent na ten " nejlepší názor " proto jsem na nettu ( a svůj názor jsem ochoten korigovat, změnit přijmout lepší... ), ale dnes vyrábět auta do 50tisíc mi prostě " zavání " levnou produkcí se všemi důsledky...nicméně nemám nic proti " čínské " výrobě a přiznávám, že se mi mnohdy i líbí...( nakonec se tam přesouvá výroba - levná pracovní síla a nemusí to znamenat špatná, k tomu přistupuje nenasycený trh, kolik dnes automobilek přesouvá výrobu do jiných států včetně číny )...
....k Toyotě tady jsi mi dostal, nepoznal jsem, ani jsem nehledal a jednou jsem vlezl do Yarisu a světě zboř se " uvelebil jsem se " no mám skoro dva metry - tedy velmi subjektivní hodnocení...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
...to fazcko hádám Datsun anebo japonec 70 léta...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...