Moderátor: Blue Lanos
Já jen psal že systém je nevhodný pro auta s plastovým sacím potrubím, ale nepsal jsem, že je toto potrubí v Leganze, buď klidný v Leganze je sací potrubí kovové (hliník? litina?), nemyslel jsem tím ty plastový hadice a plastový airbox filtru, to mají všechna autaSukas píše:Leganza je moje první auto, protože jsem jich ani zatim víc mít nemohl vzhledem k tomu kolik mi je.Za ten rok a pul co ji mám, tak mám průměr 30.000km/rok tudíž ten plyn by se mi na 100% vyplatil. Nejezdím delší trasy přes rok tak max. 170km - jedině přes léto nebo zimu, když jedu do zahraničí. Proto si chci nechat poradit od vás kdo s tím máte zkušenosti jestli investovat do vicebodového - což bych nerad pokud stojí víc, ale zase nechci aby mi prasklo to plastový potrubí, jak psal Richard. Peho vy když to montujete, tak máš nějakou zkušenost s tím že by to mohlo prasknout? Jaky systém máš v Leganze ty? Díky za odpověd do konce července bych totiž ten plyn chtěl v autě nejpozději mít, abych mohl jet levně na dovolenou
.
Sukas píše:Jo jo díky kouknu na ten hl propan a do léta to chci určitě vyřešit. A ještě dvě otázky.
1. Kdyby náhodou se mi stalo něco s autem a musel ho po roce vyměnit může se mnou to lpg do jinýho auta pokud by to byl podobný motor nebo auto?
2.Tahle otázka nepatří pod téma LPG, tak se předem omlouvám, ale potřebuju měnit komplet rozvody, vodní pumpu a nechci to dávat do autorizovanýho servisu, protože mi v chevroletu řekli jenom 9000,- bez vodní pumpynašel jsem si díly budˇ z autodílů krč nebo od značky FEBI tu jejich rozvodovou sadu a potřeboval bych kontakt na někoho kdo by mi ty rozvody dal do auta. Prostě někoho kdo s tím má zkušenosti, že ví co dělá a vyměnil by mi to za nějakou slušnou cenu. Bydlím dá se říct v Praze.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |