Nepočítá se jak k výsledku dojdeš, ale onen výsledekSlam píše:Co je luxusniho na rtech Angeliny Jolie, ktere podstoupily masivni plastiku kvuli zvetseni? Aspon mne to tak zatim pripada...Ivoš píše:A tahle maska vypadá hodně luxusně....

Moderátor: Blue Lanos
Nepočítá se jak k výsledku dojdeš, ale onen výsledekSlam píše:Co je luxusniho na rtech Angeliny Jolie, ktere podstoupily masivni plastiku kvuli zvetseni? Aspon mne to tak zatim pripada...Ivoš píše:A tahle maska vypadá hodně luxusně....
Hele ty mudrlino ted jsem ti na to psal v palici v riti!A jinak mas svatou pravdu my jezdime a mame auto na jezdeni a ne na parkovani!!!Goose píše:Hanzy:Je to nadherny...oprvadu ses sikulka...az na to ze jezdis na plyn...![]()
![]()
Hele prazacku zpevacku ja se divim ze nemas depku z tech kratkych pismen co tady pises...Goose píše:Ja vim,ze to tu bylo psano ale ja ho nemuzu najit...v tom je problem...no na Baldovec a zpet jsem to mel nejakych 550 km...kolik najezdis rocne ty kratky zobaku???![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |