zimní pneumatiky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
zimní pneumatiky
děkuji všem za rady uz ma ta moje cervena potvůrka nove zimni botičky pomali se tady rozkoukavam a poradne nevim jak se pise vzkaz, tak jeste jednou diky i za trpělivost
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: zimní pneumatiky
-----------------------stefi píše:děkuji všem za rady uz ma ta moje cervena potvůrka nove zimni botičky pomali se tady rozkoukavam a poradne nevim jak se pise vzkaz, tak jeste jednou diky i za trpělivost
Není zač děkovat " stefi " od toho tu toto forum slouží nám všem, a to hlavně
díky klukům, kteří mají různé zkušenosti a jsou machři na danou tematiku.
Každý potřebujem poradit a nestydíme se za to zdraví - " Vazoun "
-------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jak se tu píše, tak nejlepší je mít 2sady disků a přezouvat celý kola
Nevím proč, ale já na Matízka kupuju Barumy jak letní, tak zimní a i stejný rozměr 145/70 R13 Letní Brilantis a zimní Polaris
Nevím proč, ale já na Matízka kupuju Barumy jak letní, tak zimní a i stejný rozměr 145/70 R13 Letní Brilantis a zimní Polaris
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to správné
----------------------------Badger píše:Jak se tu píše, tak nejlepší je mít 2sady disků a přezouvat celý kola
Také jsem na všech předchozích autech zásadně používal pneumatiky značky
BARUM a byl jsem nadmíru spokojen. Zdravím všechny na foru " Vazoun "