presne, moj je ten cerveny mini
a tebe tiez nestartuje?
ci len tazko ide
mne totiz ani nebafne pri startovani, vobec ani raz ani jeden valec nechyti, takze neviem, ale benzin som mal z Tesca ale potom som dolial Shell Vpower 100. Tak dufam nevypustia ak to nebude nutne, mam tam pol nadrze.
som z toho zufaly, stale sa neozvali, vcera som im volal poobede a ze skaner nic neukazal takze este nevedia, tak nechapme ci na tom vobec nerobia alebo su bezradni
no napato cakam
nestartuje
Moderátor: Blue Lanos
ano moj je mini
-------------------------------
Tico SX STD '97 pozicane dlhodobo
Matiz I 0,8 red, r.v. 2001 bez zadnych sedadiel - takze nakladne vozidlo skrinove dodavkove podla TP, kupene po firme - odisiel motor po trhnuti rozvodoveho remena predane
Spark - mamine firemne
Matiz I 0,8 red, r.v. 2001 bez zadnych sedadiel - takze nakladne vozidlo skrinove dodavkove podla TP, kupene po firme - odisiel motor po trhnuti rozvodoveho remena predane
Spark - mamine firemne
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne zase nastartuje ale potom nereaguje na plyn. Ked som tam bol poobede mi povedali ze vymenili na tvojom zapalovacie kable a nastartovali, ale potom to aj tvoje islo ako moje, cize vynechavalo. Kolega mi povedal, ze benzin to moze byt jemu sa to uz stalo , avsak s inym autom. Mam tam nastastie malo benzinu, takze sme sa dohodli ze mi vypustia a skusia ci to nebola chyba. A vydrz , ty to tam mas len prvy den ja uz stvrty. Dufam ze uz opravia co najskor.
super
ked nastartovali to je super, to je moj zakladny problem
to vynechavanie este mozno doriesim tym ze s nim pobeham
teraz dlho stalo, dal som tam tekutinu na precistenie trysiek do paliva a Shell Vpower tak to mozno precisti vsetko a pojde lepsie!
nech radsej nic nerobia po ja nemam vela penazi
ale preco mi nedaju vediet! sak som im uz dvakrat vcera volal
no zavolam im dnes zas
DIK ZA INFO!!!! potesil si ma!!!!!!!!
to vynechavanie este mozno doriesim tym ze s nim pobeham
teraz dlho stalo, dal som tam tekutinu na precistenie trysiek do paliva a Shell Vpower tak to mozno precisti vsetko a pojde lepsie!
nech radsej nic nerobia po ja nemam vela penazi
ale preco mi nedaju vediet! sak som im uz dvakrat vcera volal
no zavolam im dnes zas
DIK ZA INFO!!!! potesil si ma!!!!!!!!
Spark - mamine firemne
Spark - mamine firemne
indukcka
Tak vraj je v poriadku vymena indukcky a kablov
1700sk
uz po neho bezim
Vdaka za vsetky rady a tipy.
1700sk
uz po neho bezim
Vdaka za vsetky rady a tipy.
Spark - mamine firemne
Spark - mamine firemne
som rad
som rad ze sa to obislo bez vymeny katalyzatora
aspon uz ide ako hodinky dufam, moje ide super
este rozmyslam kupit kable, v elite ich maju za 1100sk a tom servise mi ponukli aj osobitne a dokopy za 700sk
tak asi pojdem kupit
majte sa a nech to jazdi!!!
aspon uz ide ako hodinky dufam, moje ide super
este rozmyslam kupit kable, v elite ich maju za 1100sk a tom servise mi ponukli aj osobitne a dokopy za 700sk
tak asi pojdem kupit
majte sa a nech to jazdi!!!
Spark - mamine firemne
Spark - mamine firemne