Pár dotazů, od nováčka...

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

-peha- píše:No možné to je ale aby Ti při čistení nevznikli dírky tak radej použi ten tmel je to super a dost dobře to drží jo a vážne se s tím perfektne delá :D Potom jemný tmel,základ a stříknout :D Ja to delal na OPLI každý druhý rok to víš ročník 1978 skoro veterán a na nem sem delal dveře,falce,blatníky i vnitřní no a práce asi 10 hod. a náklady minimální :lol:

https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1583

To je výsledek tak vypadal vždy :lol:
Ok, na ten obrazek jsem koukal a to je auticko... No tak ja to nejak s tim tmelem vymyslim. :roll: A jeste jak mam na Rackovi misto ty plastovy mrizky pred chladicem pripevnit tu z tahokovu...
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Racer´89 píše:No ja bych do toho snad ani nesel... 8)

Ale moc diky za rady jeste jen pripomenu jak jsem psal to s tim vejfukem a mrizkou... jestli by byla nejaka rada :?:

Moc Dik!
No koncovku mas jen na okrasu...nektere drazsi jsou s rezonatorem a pak ti to vydava i nejaky ten zvuk...koncovka chytnes jen eskapaskou na vyfuk...pokud chces vyfuk tak muzes koupit koncovy tlumic vyfuku ten se namontuje misto posledniho dilu vyfuku...problem je u aut ktere maji vyfuk treba jen ze dvou casti...tam uz se musi rezat a varit... :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ohledne ty mrizky ti toho moc nereknu...tu sem na auto jeste nadaval...asi ji tam zalepit tmelem nebo nejakym lepidlem...nevim...asi bych placal kraviny... :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ani ja nevim lebo Racera som ješte takto nepozeral ale chodí ku mne jeden tankovať plyn tak sa pozriem a dám Ti vedieť :lol:
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Tak konecne v tom mam jasno... No asi tam dam koncovku s tim rezonatorem a smitec... Nez to rezat...varit... :? ale stejne budu muset riznout ten ohnuty konec a nejak to prodlouzit, ne?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No tam nevim jak to pujde...jedine zkusit sehnat nejakou prodlouzenou koncovku...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hele chlapi jdu chrnet...zitra me ceka celej den v praci a makat budu aj na Stedry den... :cry: :cry: ale nastesti jen do 14 hodin...ale tady se urcite ukazu... :lol:
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Safris... tady by asi ani jedna nekoukala... http://tuning.autodoplnky.cz/anticor/ne ... u/?smid=99 ze? :?:
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Ok, zitra je taky den. Ani jsem nevedel ze uz je tolik hodin... :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hošani dobrou i já makám zítra i na štedrý večer mám 24 hodinovku :D čaute :lol: :lol:
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Jeste dotaz... jak se pridelavaji neony?
:?:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nedávej si je tam...teda pokum myslíš pod auto.....budeš mít zbytečný problémy s poldama. Jinak neony jsem navyděl, že je tuneři dávají vedle prahů, tak 10 cm od kraje auta (v podélném směru) a zespodu do nárazníků (vepředu a vzadu auta).
A ve vnitřku se tady někde řešilo, ale nevím kde ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele s tou koncovkou bude asi problem...zkusim se po nejakejch podivat a pak dam vedet... :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hele ted kdyz tak koukam na ten odkaz co si poslal s tema koncovkama tak konkretne ta prvni by tam mela jit...ma delku 32 cm...to by melo stacit ne???jenze je navarovaci...coz by taky nemel byt problem...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Taaaak mam pro tebe neco co te asi hodne potesi... :lol: nebudes muset nic rezat a upravovat... :lol: a budes mit hezkou koncovku... ;)
http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=51657 ta je delana primo na ohnuty vyfuky dolu... :lol:
Odpovědět

Zpět na „RACER“