Airbag - rada
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jo, v rychlém autě jsou možná na nic, ale to se Svobika netýká-peha- píše:V rýchlom aute predsú airbagy naprt teda nanič Ja osobne som z airbagu pred sebou dosť nervózny
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Svobikova krásná Nexijka je takova spíše nepraktická potěcha pro oko (A to moje sání mě teda fakt štve...)
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Všek neboj, až si to přečte, tak se určitě ozve Však on ví, že má zbytečně široká kola a že kuchat airbag byla blbost, ale Svobik prostě chce, aby to auto vypadalo dobře, to je jediný cíl. U mě musí auto nejen vypadat, ale i jet. Však každému, co jeho jest.
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak abych se vyjídřil přesně Já spíš dělam nexii pro potěchu pro oko,je pravda že je trochu nepraktická protože mam kolikrát problém někam zajet a jak mam podvozek níž a jsou tam nízkoprofiláky tak je to docela tvrdý,jinak airbag sem z toho chtěl vždycky vyndat,je jasný že kdybych měl lepší káru tak ho tam necham(ty maj hlavně taky hezčí volanty a ne kormidlo jako nesí:-D),navíc bych chtěl časem tvarovaný sedačka a 3boďáky...Jinak gumy,nevim,pro mě sou akorád,řídí se mi s tim dobře a výkon stačí,je jasný Ivane že s tou tvojí se rovnat nemůžu,ale přece jen na sprinty to nemam,já mam radši když okolo toho lidi lezou a prohlíží si jí:)a ptaj se na různý věcí,ale občas si taky zasprintim a s tou tvojí bývalou chipnutou ŘJ,to docela jde...
Nejlepší je mít dvě auta,jedno pěkný a udělaný a jeden zrezlej pekáč z nadupanym motorem na sprinty:Dale to by musel člověk krást...
Ale s výkonem nesí si nestěžuju,myslim že bych neměl problám na sprintu dostat jakoukoli nessi 16V i s tutěma gumama...
PS:může se to někdy zkusit
Nejlepší je mít dvě auta,jedno pěkný a udělaný a jeden zrezlej pekáč z nadupanym motorem na sprinty:Dale to by musel člověk krást...
Ale s výkonem nesí si nestěžuju,myslim že bych neměl problám na sprintu dostat jakoukoli nessi 16V i s tutěma gumama...
PS:může se to někdy zkusit