ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
milosh píše:ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
Jasne ze to musi stacit sak to je skoro min plat u nas ked to das krat 1.30conpet píše:Neboj materska bude 7000milosh píše:nechci abych splacel balik + manzelka s prckem na matersky a nemeli bysme co jist.
to uz docela jde za to valeni doma ne ?
Přesně tak, známému včera zrovna zmizla rok stará oktávka,(za bílího dne) Takový auto nemůžeš mít bez havárky, která je solidní!!! To s Daewem, mám klidný snymilosh píše:ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
asi tak nak, navic kdyz mam havarijniKolopo píše:Přesně tak, známému včera zrovna zmizla rok stará oktávka,(za bílího dne) Takový auto nemůžeš mít bez havárky, která je solidní!!! To s Daewem, mám klidný snymilosh píše:ses ptak, oktavku ti stejne brzy nekdo lohne... teda ne ze bych ti to pralkaso píše:Tak som zistil ze Nexia je nepredajne auto.Nikto nemal zaujem.Ani nechcite vediet za kolko ju o do mna vykupil bazar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je mi z toho na GRCANIE
A kolik nubiry? Premyslim kua ze uz bych neco vetsiho koupil, ale jeste nemam nasetrenopalikx píše: a v nemecku stojej nebourany nexie kolem 500 euro (ale taky 3000)tak je to docela tezky s tou cenou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |