zvuky v zadní nápravě

Moderátor: Blue Lanos

mino

Příspěvek od mino »

Ok vdaka pozriem sa.
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Kdyby jen jedno písmenko Korejský auta mají vin KLAT , Polský SUPT a Rumunský UU6M mám takovej dojem ty první dva jsou určitě správně ;)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

petrm píše:Kdyby jen jedno písmenko Korejský auta mají vin KLAT , Polský SUPT a Rumunský UU6M mám takovej dojem ty první dva jsou určitě správně ;)
já tam mám začátek KLA4
Rado

Příspěvek od Rado »

a myslim ze tam je aj taky stitok kde je pisane : made in .... aspon u mna to tak je
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
mino

Příspěvek od mino »

Aj ja tam mam KLA 4. Je to tedsa Korea? Vdaka.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

vsecko zacinajici kla je korea.klat ma totiz myslim nubira nebo lanos.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Racer má taky KLAT...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Hein

Kudy to jezdíte bez děr!!!??Co jsou státní silnice?!

Příspěvek od Hein »

V.Brousek píše:
Tomáš píše:je to tím , že je zadní náprava tuhá a těch gum je tam až moc ( silentbloků). Mě to klepe taky už od nového a nijak se to nehorší .

too Václav Brousek : .... kudy jezdíš , že nejezdíš po špatných silnicích ????
Tomáši, jezdím po celé České republice nejenom s Matízkem, po státních silnicích.A ty jsou většinou dobré.Samozřejmě že se najdou i horší úseky.Je pravdou že nejezdím z Horní do Dolní a tam to může být opravdu tankodrom.
Tak zkus někdy námátkou úsek I/48 u Nového Jičína, ale radši né teď,právě je tam havárka kvůli povrchu"vozovky"/rozuměj tankodromu na 4 proudovce s dírami cca 30 více cm do hloubky...nebo Holešov * Hulín...vlastně celá severní morava
Minulý pátek mě do jedné takové natlačil kamion, a Matiz se v ní skoro ztratil....no vlastně jen pravý přední kolo dostalo tvar trojúhelníku/jeden z nejnevhodnějších tvarů pro kolo,to už je lepší čtverec.../ a samozřejmě ušel hned všechen vzduch,auto smykem hned na kamion, moje proti akce tak hned přes dvojitou plnou do protisměru.....tak vlastně klika že jsem to přežil,co_ ?Ten novej ráfek je skoro zadarmo....ve srovnání s kremací 8)
Matiz r.v.99,ujeto 85k km,s průměrem 5,35 l/100km
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

já bych ti mohl také pár úseků vyjmenovat,kde to stojí za h....,ale co tím vyřešíme.Jediné řešení je na silnici kterou neznáš zvolnit a být ve střehu.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně to T je tam nedopatřením to má Lanos Nubi je KLAJ ;) ale myslím že to bylo k pochopení vyrobce dostatečné ;)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

V.Brousek píše:já bych ti mohl také pár úseků vyjmenovat,kde to stojí za h....,ale co tím vyřešíme.Jediné řešení je na silnici kterou neznáš zvolnit a být ve střehu.
Tak jsem přemýšlel, v kterém koutu republiky jsou tak pěkné cesty, že je tam jen pár úseků špatných. Chvíli jsem brouzdal na Internetu a už to mám: V.Brousek - Česká Lípa :lol: :lol: :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Vojto gratuluji - jsem odhalen.Ano znak je města Česká Lípa.Čekal jsem ,kdo se bude první zajímat,kde že to jsou ty perfektní silnice.Zrovna jsem se dočetl,že Liberecký kraj bude investovat do oprav silnic "Tři čtvrtě miliardy kurun".
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Mino1

Příspěvek od Mino1 »

Ja by som poprosil o nazor, resp. skusenosť. Pri pravotocivej zákrute ked ju viacej zatočím a idem rychlejsie tak sa od praveho kolesa ozýva buchot. Od toho kolesa doteraz isli len také dunive zvuky, ale robí to len prava strana.Vdaka :(
Matiz SE 2002
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Mino1 píše:Ja by som poprosil o nazor, resp. skusenosť. Pri pravotocivej zákrute ked ju viacej zatočím a idem rychlejsie tak sa od praveho kolesa ozýva buchot. Od toho kolesa doteraz isli len také dunive zvuky, ale robí to len prava strana.Vdaka :(
Ložisko? Zvedni to, zkus s tím potočit jestli to nerachotí a zkontroluj vůle.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Já bych to podle popisu typoval na spodní čep ( na rameni).
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“