neprecital som vsetky prispevky(iba prvu stranu) ale budem reagovat+ svoj osobny kontakt s nimi:
V septebri 2005 som sa rozhodol vymenit skoda 120 za nieco zahranicne,
tak som pobehal BA bazare a vysledok prveho dojmu
DAREX- taky priemer, sem tam ochota:?
AAA- ochota, vzdy ked som nakukal do nejakej kary sa ma aspon prisiel spytat ci xcem vediet detaily o aute:shock:
AUTOALLES a OSTATNE- ani o mna nikto nezakopol tak som isiel prec
a teraz nakup(den nato):
v darexe som si vyhliadol LANOSa rv 2002 HB,na tacho 68t km super cena sice 199 000, ale ved je 3 rocne. a v tom to zacalo:
-zaruka povodu este bola ok
-servisna knizka mala 16-tu kontrolu zasebou a najazdenych cez 160t km !:evil:
-zaruka ze je neburane, odpoved predajcu: " to vam ziadny autobazar na SR na papiery neda":?:
- odpoved nato: " keby som to vedel tak vam tu servisnu knizku nedam"

reakcia bola jasna, zobral som sa a nasraty na takyto pristup som odisiel.
isiel som sa pozret po ceste este do AAA v BA
kde sa ma o5 hned ujal predavac a povedal som mu svoju predstavu.
ukazal mi LANOS rv 98, sedan, najazdenych 85t km a po predchadzajucej skusenosti som si vypytal servisnu knizku, ktoru som obratom aj sklucami od auta dostal a isiel na skusobnu jazdu(ktora na rozdiel od darexu trvala kolko som xcel a soferoval som kolko som xcel. v darexe ma nexcel ani za volant pustit

)
po skusobnej som povedal, ze ok ale xcem to vidiet auto aj zo spodu. tak to bolo na zdvyhaku a venoval sa mi aj nejaky mechanik, ktory ma upozornil na vyfuk, a na prave predne kolo(bola to taka sprostost co stala potom 500 sk neviem si spomenut ako sa volala

)
cela kupa aj s poisteniami (platil som celu sumu) trvala asi 4,5 hodiny(2 hodiny papierovacky)
ALE:
-dostal som papier o povode
-o tom ze auto neburalo (i ked podla darexu to nikto na papiery nedava)
-mam metalizu, klimu,elektriku,central,alarm(oproti tomu v darexe)
z toho vyplyva, ze som maximalne spokojny s AAA v porovnami s ostanymi BA bazarmi. a i ked stal moj LANOS 149 000, co je sice dost ale som spokojny
PS: trochu dlhe

ale zase je to v sekcii pokec tak aspon mate co citat