Pokud si pamatuju, tak kdyz delali spodek a dutiny na tatove autu, tak to stalo asi 3500.glady píše:Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečíAkri píše:už zase tady mluvis v nareci?
Nemohl by mě někdo poradit , čím toio je že mi to auto pípá.
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Tož moc moc děkuji , tak si ot asi udělám sdám, jo a nevíéš jak je možný že se mi zakukala baterka v autě ? porostě pořád okej a najendou ...PavelZ píše:Pokud si pamatuju, tak kdyz delali spodek a dutiny na tatove autu, tak to stalo asi 3500.glady píše:Mno copak za to můžu že se nedokáží spoustředit víš jmse hyperaktivní dítě hehe :.D a ještě z vesnice he he, jo cxhtlě jsme se zeptat nmevíš kolik by staalo asi tak v běžném podniku vystříkání autika a dutin ? myslím spodek a omlouvvám se všem za nářečíAkri píše:už zase tady mluvis v nareci?
Mno ale co nato řeknou policajti nebudou mít keci ? a jaká barva by se hodila k černé barvě ?Akri píše:ááá pááán je taky po porci ftipné kašeSparrow píše:každopádně to má několik výhod: hned vidíš, jestli ti pod autem něco neteče, jestli ti tam někdo nespí, či teroristi nepřidělali nástražnou minu. A taky večer když vystupuješ, tak abys do něčeho nešláp ) no každopádně to je praktická záležitost, já bych do toho rozhodně šel, u nás obvykle nesvítí pouliční osvětlení......glady píše: Ha ha moc zábavný trvalo mě to sice chvíli než mě ot došlo , mno nic mějte se bezva dě+kuji za vaši toleranci a za vaši ochotu radit, chtlě bych se torkšu vrhnout do lekktornického tuningu... nevíte jestli to bude v pohodě když si to auto podsvítím ? myslím jako dole ?
Cha cha ty jsi ale vtipálek ocpak jsi někdy viděl černý neon ? hmm já má doma fialový to by asi nebylo hezký co ? jo a nevíš kde by se dalo vzít napájerní pro to ? z čeho sder napíchnout ?Sparrow píše:no já si myslím, že nejvhodnější by byla černo-černá, proti té nebudou určitě nic namítat ani černí šerifovéglady píše: Mno ale co nato řeknou policajti nebudou mít keci ? a jaká barva by se hodila k černé barvě ?
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
u nas je cernych neonu a do prace nechodi a taky se napajejglady píše:Cha cha ty jsi ale vtipálek ocpak jsi někdy viděl černý neon ? hmm já má doma fialový to by asi nebylo hezký co ? jo a nevíš kde by se dalo vzít napájerní pro to ? z čeho sder napíchnout ?Sparrow píše:no já si myslím, že nejvhodnější by byla černo-černá, proti té nebudou určitě nic namítat ani černí šerifovéglady píše: Mno ale co nato řeknou policajti nebudou mít keci ? a jaká barva by se hodila k černé barvě ?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Jo ot je pravda zajímalo by mě posvícení dalších věcí, nevíte někdo návody a tak ?Anonymous píše:MOc děkluji, a co takhle do zrcátek dát něco, nešlo by to nějak osvítit ?Brainman píše:vsechny modingove (do PC, ale lze pouzit) a tunningove neony (do auta) jsou konstruovany na napeti 12V. Pripojit se muzes kdekoli. IMHO - cerny neon existuje, nebo alespon se mu tak rika je to UV neon.
to jsem psal já ale bohužel jsme byl odhlášenej, Prominte za písmo, už mám novou klávesnici tak už bych skoro mohl psát bez chybAnonymous píše:Jo ot je pravda zajímalo by mě posvícení dalších věcí, nevíte někdo návody a tak ?Anonymous píše:MOc děkluji, a co takhle do zrcátek dát něco, nešlo by to nějak osvítit ?Brainman píše:vsechny modingove (do PC, ale lze pouzit) a tunningove neony (do auta) jsou konstruovany na napeti 12V. Pripojit se muzes kdekoli. IMHO - cerny neon existuje, nebo alespon se mu tak rika je to UV neon.
To jako já jako já odhlášenej stále ach joAnonymous píše:to jsem psal já ale bohužel jsme byl odhlášenej, Prominte za písmo, už mám novou klávesnici tak už bych skoro mohl psát bez chybAnonymous píše:Jo ot je pravda zajímalo by mě posvícení dalších věcí, nevíte někdo návody a tak ?Anonymous píše: MOc děkluji, a co takhle do zrcátek dát něco, nešlo by to nějak osvítit ?