Svěrlo v zavazadlovém prostoru ?

Moderátor: Blue Lanos

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Samé fráze

Příspěvek od Vazoun »

Máme se snad považovat za zabedněnce, když se zeptám častěji než ten
druhý, na něco co je pro mne tajduf??Od toho zde snad toto forum fungíruje,
nebo snad ne?? :shock: :roll: ale hlavně se kluci neurážejme !! Vždyt jsme
všeci potřební no,né???Zdravím všechny a hlavně klidně nám poradte když
se zeptáme,uděláte si také radost :D :P -- " Vazoun "
----------------------
Člen MATIZ clubu - inv.čís.20
Reklama

LikeableBoy
Kontaktovat uživatele:

Re: Svěrlo v zavazadlovém prostoru ?

Příspěvek od LikeableBoy »

Chtěl bych navázat na toto téma.
Zajímalo by mě kde je umístěn spínač na zadních dveřích Matize I.gen? Chtěl bych mít hlídané alarmem všechny dveře a navíc dodělat i osvětlení kufru. Byl bych vděčný někomu, kdo mi spínač na pátých dveřích vyfotí, aby bylo vidět jeho umístění.
Toyota Corolla E11 Liftback 10/2001 1,4VVTi/71kW - servo, 1xA-Bag, klima, CZ s dálkou a alarmem (400 tis. km)
Daewoo Matiz SE 2000 0,8/37kW - ABS, servo, 2xA-Bag, 2x elektr.okna, (116 tis. km)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a přeji hezký den :o) ani v chytré knize " Jak na to " která je specielně pro Daewoo Matize od roku 1998 se nic nepíše,natož aby tam nějaký spínač byl vyobrazen :!: Mimo jiné další nedostatek v této knize :!: Není tam nic moc pro Matize I. - natož pro Matize II. Kolega " Vojta,Bad,Alvin,a ostatní semnou určitě souhlasí - ŽE :?: zdraví " Vazoun " :lol:
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE 08. r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+emise do 07/2010
Vojta

Příspěvek od Vojta »

U Matíze II je spínač osvětlení zavazadlového prostoru přímo v mechanismu zámku. U Matíze I osvětlení není v základní výbavě, u vybavenějších verzí je to stejné jako u Matíze II. Ten mechanismus zavírání je stejný. Možná se dá koupit, možná někde na vrakáči. Ještě Palikx by mohl o něčem vědět.
LikeableBoy
Kontaktovat uživatele:

for Vojta:

a mohl by jsi mi jej vyfotit alespoň u toho dvojkového? Přijde mi, že by měl být někde vlevo na zámku dole. Podobný mechanizmus mám v Toyotě, tak si myslím, že nebude problém to dodělat. Němel jsem koncáky ani u zadních dveří, ale tam byla příprava a byly jen zaslepené.
Toyota Corolla E11 Liftback 10/2001 1,4VVTi/71kW - servo, 1xA-Bag, klima, CZ s dálkou a alarmem (400 tis. km)
Daewoo Matiz SE 2000 0,8/37kW - ABS, servo, 2xA-Bag, 2x elektr.okna, (116 tis. km)
LikeableBoy
Kontaktovat uživatele:

Ještě dodám, že jsem myslel jak výbava SE je skoro konečná a z výbavy už krom klima nic nechybí, ale je jasné, že šetřit se musí všude a tak ušetřili i na spínačích a drátech.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

LikeableBoy píše:Ještě dodám, že jsem myslel jak výbava SE je skoro konečná a z výbavy už krom klima nic nechybí, ale je jasné, že šetřit se musí všude a tak ušetřili i na spínačích a drátech.
U Matíze I bylo těch v Polsku vyráběných verzí asi šest.
Zítra jdu do garáže a pokud nezapomenu, zámek vyfotím. Jinak jsem to viděl udělané u jednoho Poláka, měl tam stejný spínač jako je u bočních dveří a měl to napojené na parkovačky.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Přikládám fotku spínače osvětlení zavazadlového prostoru.
DSC00178.JPG
DSC00178.JPG (39.06 KiB) Zobrazeno 1789 x
Originál světlo je na pravé straně
DSC00176.JPG
DSC00176.JPG (39.43 KiB) Zobrazeno 1789 x
já jsem si dal ještě jedno na druhou stranu i s vypínačem (z Favorita)
DSC00175.JPG
DSC00175.JPG (50.16 KiB) Zobrazeno 1790 x
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim všechny na foru a přeji hezký den - také si tam přidám další osvětlení kufru s vlastním vypinačem, neb stávající při otevřených 5 dveří stále svítí a musím ten spínač vypínat propiskou - při větrání a když zapomenu tak propisku obvykle zlomím a pak se vztekám - ještě že se jedná o vypsané a nefunkční tužky - :o) :lol: čau " Vazoun " :lol:
---------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz 0.8 SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
logo_daewoo.jpg
logo_daewoo.jpg (9.83 KiB) Zobrazeno 1789 x
P.S - Přiznej se " Vojto " co dalšího má tvůj Matiz o čem nevíme :o)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Možná se ještě něco najde, o čem se neví, :lol: ale to až na Maníně :o)
LikeableBoy
Kontaktovat uživatele:

To je přesně to co jsem potřeboval, takže jak bude možnost, tak se pokusím sehnat ten spínač a zbastlit celé osvětlení. Nechci jej řešit přes spínač, protože je to nepohodlné, ale na ten koncák je to super a navíc ještě budu připojovat hlídání dveří pro alarm.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim všechny na foru a přeji hezký den - :o) to: Vojta - tu odpovědˇjsem očekával a rád se nechám na Maníně překvapit.
to: LikeableBoy - pokud si ta elektro vylepšení děláš sám -i tak klobouk dolů,ty máš nějaké příslušné autoelektrikářské vyučení? Nebo jsi takový šikovný kutil jako je náš kolega - bývalý Matizák " Rado77 " :o) -i kterého tímto zdravím a zajímá mne, či je už opět v domě jako 2 vozidlo Matiz ???
to: LikeableBoy - rádi bychom tě osobně poznali a pozdravili na Východočeském srazu ve V.Vřeštově - co ty na věc :lol: :?:
Tam to z Meziboří přece také nemáš tak daleko - čau " Vazoun " :lol:
------------------------
Člen Matiz clubu reg. čís. 20 :P
Matiz SE 0.8 r.v.07/2002 sv.zelená metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“