2 gogor:
Mno, kdyby to vyšlo,tak by to byla opravdu sada... už jsem nějaké Esperko na Enzach V viděl a vypadalo to hutně... Mno uvidíme,peníze jsou svinstvo..
nove kola
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
hmmm...zeby? to by som dost na gumach usetrilgoror píše:jasne ale potom uz tam gumy ani nedavajAndy píše:to aby som kupil najmenej 17tky ked sa tu tak vsetci predbiehaju...
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
kupil si tie diskyT-PK píše:2 gogor:
Mno, kdyby to vyšlo,tak by to byla opravdu sada... už jsem nějaké Esperko na Enzach V viděl a vypadalo to hutně... Mno uvidíme,peníze jsou svinstvo..
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel.. Ten týpek bydlí na druhém konci republiky a než sme se dohodli,jak to ke mě dostanem,tak k němu přijel nějaký zájemce a koupil je z fleku,takže bohužel Snad to příště výjde.!Andy píše:kupil si tie diskyT-PK píše:2 gogor:
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..