Dnes jsem se svezl v nexii 2.0 :)

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Ja myslim ze ano, premyslel jsem o tom na svem byvalem Esperu a kdyz jsem zjisti co vsechno se musi prehodit tak jsem se na to vybodnul. I kdyz u tebe myslim ze daleko jednodussi by bylo koupit celou zadni napravu vcetne lanovodu zadnich brzd. U Espera tohle neslo protoze tam tusim byly nejake jine rozmery.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Reklama

Habron

Příspěvek od Habron »

Pokud mas ABS, tak stačí jen jiný brzdy, pokud nemáš ABS, je potřeba celá zadní náprava.

Už jsem to taky zkoumal a raději jsem se proto na montáž GSI brzd vybodl.
M.I.CH.A.L.

Příspěvek od M.I.CH.A.L. »

No ABS mam ale vepredu kde sou umisteny cidla na ABS (poloosy) sou davany jiny poloosy s kadeta 1,6.a proto mi to nefunguje
Habron

Příspěvek od Habron »

Vepředu je to jedno, tam jsou brzdy přišroubovaný k personu uplně stejným způsobem jako u GSI, vzadu jsou ale jiný náboje.
Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Kruger !!! píše:Do 2. litru bych asi narval BREMBO, to auto by si to určitě zasloužilo !!! Stojí sice kolem 10 000,- ale přece jen je to už jiný kafe !!!
No ja mam v nessi predni i zadni kotouce kadett/astra GSi a myslim si ze brembo je zbytecny....brzdi mi to az az...

kdyz prijedes na sraz do milovic, tak te o tom presvedcim...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

to urcite prijedu ale spys by me zajimaly naky technicky udaje co je treba udelat s tim zadkem a kolik se zhruba pohybuje cena me to vypocitali cca.na 12000kc
goror

Příspěvek od goror »

Brainman píše:Ja myslim ze ano, premyslel jsem o tom na svem byvalem Esperu a kdyz jsem zjisti co vsechno se musi prehodit tak jsem se na to vybodnul. I kdyz u tebe myslim ze daleko jednodussi by bylo koupit celou zadni napravu vcetne lanovodu zadnich brzd. U Espera tohle neslo protoze tam tusim byly nejake jine rozmery.
esperko ma taku istu zadnu napravu ako nexia s abs a kotuce su tusim komplet aj s nabojom
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Damek

Příspěvek od Damek »

Čo za variáciu je RACER GSi? Tie totiž vidieť oveľa častejšie, než kadett,ale nepripadá mi,že by to boli tiež nejaké ostrejšie verzie.Okrem nálepiek na dverách sú ako ostatné.
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Ciernygepard píše:Čo za variáciu je RACER GSi? Tie totiž vidieť oveľa častejšie, než kadett,ale nepripadá mi,že by to boli tiež nejaké ostrejšie verzie.Okrem nálepiek na dverách sú ako ostatné.
.

GSi Racer melo vstrikovani Racer ne, ale do nejakeho roku a pak vjetsi oplastovany narazniky
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
M.I.CH.A.L.

Příspěvek od M.I.CH.A.L. »

Tak a uz sem zase dojezdil ten co mi to tam daval blbe dotahl olejovej filtr a hadejte co se asi mohlo stat nastesti uznal svoji chybu a da mi tam bezplatne novej akorat mi je divny ze se mi kontrolka rozsvitila az kdyz uz bylo hodne pozde takze moje spotreba motoru v nexii stoupla na 3ks :oops:
Radmont

Příspěvek od Radmont »

tak to aby si si este zohnal zopar do zasoby :lol:
Habron

Příspěvek od Habron »

TAk to je docela prekérka. Ještě že tu minelu uznal, asi je férovej.
kaso

Příspěvek od kaso »

Peca píše:
Kruger !!! píše:Do 2. litru bych asi narval BREMBO, to auto by si to určitě zasloužilo !!! Stojí sice kolem 10 000,- ale přece jen je to už jiný kafe !!!
No ja mam v nessi predni i zadni kotouce kadett/astra GSi a myslim si ze brembo je zbytecny....brzdi mi to az az...

PECA ty mas na zadnej naprave ABS.Ked mas kotuce z astry.Podla mna to pojde nahodit aj bez ABS.Aj ked mi to nepojde doma v nejakej tuningovej firme to upravit musia. :D :D :D :D
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

no tak pridal by som sa aj ja do debaty...je tu tolko odpovedi, ze som aj prehliadol majitela tej nexie, hehe :lol: ..konecne niekto, kto to vyspekuloval ako ja....len uz radsej 16v trebalo dat...pokial zapneme na plne obratky tak 30.4. je moj motor nahodeny....a potom ho pridem prevetrat do cr, nech vidim, co za kary to mate na zrazoch, hehe :P ...co sa tyka tych brzd...odporucil by som ti klasicky rozmer 256mm....uplne ti to bohato staci a do zadu kotuce netreba....co sa tyka typu....s kamaratom davame do vsetkych oplov kotuce CTF RS, drazkovane, vrtane a platnicky OMP charakteristiky DS 2500...ja osobne ich na afte mam tiez....a brzdi to dost slusne, kedze su to zavodne brzdy....inak este otazka, aka prevodovka tam vlastne je?? F20 alebo F23...ale povodna z nexie??
Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

kaso píše:
Peca píše:

PECA ty mas na zadnej naprave ABS.Ked mas kotuce z astry.Podla mna to pojde nahodit aj bez ABS.Aj ked mi to nepojde doma v nejakej tuningovej firme to upravit musia. :D :D :D :D
Nexia bez ABS ma celou zadni naravu vcetne naboju kol z jednoho kusu...jinymi slovy naboje nelze od napravy odmontovat.....tudiz neni mozne tam dat kotouce...jedine reseni u nexie bez abs je vymenit celou zadni napravu za nejakou s kotoucovymi naboji... :idea:
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“