Prvni sraz Daewoo Fora - Praha 2005 :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Dobře, takže bude varianta Praha
Pokud se Petr v brzké době neozve, tak mu zavolám, nebo přímo do Golcu. Taky obvolám Chevy prodejce...
Před tím by to však chtělo ten pevný termín
Může to být tedy ten 21. květen?
(vím že je to dýl než za měsíc, ale ať mají všichni čas se to dozvědět, ať můžeme rozjet masivní reklamní kampaň a hlavně ať to mám až po matuře )
Pokud se Petr v brzké době neozve, tak mu zavolám, nebo přímo do Golcu. Taky obvolám Chevy prodejce...
Před tím by to však chtělo ten pevný termín
Může to být tedy ten 21. květen?
(vím že je to dýl než za měsíc, ale ať mají všichni čas se to dozvědět, ať můžeme rozjet masivní reklamní kampaň a hlavně ať to mám až po matuře )
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
Teda Loobo, ty ses do toho opřel , až takhle , že by jsi se angažoval ? To by jsi zasloužil od clubu nějakou zvláštní prémii.
Kousek od servisu kde dělá Petrm je bobová dráha na Proseku ( je to asi půl KM) a tam je plac docela slušnej a i picerka, případně ta bobovka
Loobo a ty se hlavně uč ať nematuruješ na podzim
Kousek od servisu kde dělá Petrm je bobová dráha na Proseku ( je to asi půl KM) a tam je plac docela slušnej a i picerka, případně ta bobovka
Loobo a ty se hlavně uč ať nematuruješ na podzim
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
no ja bych to nechal az na cerven, v kvetnu jedu asi na dovcu, tak na 80%
ale i beze me se to obejde,ne?
ale i beze me se to obejde,ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dobře, včera jsme se o tom bavili s Looboem , květen , nebo červen?
Bylo by dobrý vědět termín dopředu. Asi sobota je nejlepší, ne?
Petrmovi jsem poslal SZ , tak se snad ozve. Palikxovi taky .
Bylo by dobrý vědět termín dopředu. Asi sobota je nejlepší, ne?
Petrmovi jsem poslal SZ , tak se snad ozve. Palikxovi taky .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tomasi, ty si sef
V soucasny dobe jsem v Praze skoro kazdy vikend, takze to muzeme klidne udelat uz tuto nedeli . Cerven by byl OK, ale nesmi byt v ty dobe zadny tuning sraz, jako treba UL nebo Hradec
V soucasny dobe jsem v Praze skoro kazdy vikend, takze to muzeme klidne udelat uz tuto nedeli . Cerven by byl OK, ale nesmi byt v ty dobe zadny tuning sraz, jako treba UL nebo Hradec
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
seznam akci
Lidicky prijedu s jistotou at je to kde je to a at je to kdy je to co se tyka tech terminu tak je tady vypisu. Ale v nejhorsim nejakej ofiko sraz vynecham. A prijedu na historicky prvni cesky daewoo srazTomáš píše:Tak sem hoď termíny nějakých srazů , ať se s tím nekryjem.
22.-24.4 - Tuning Praha - PVA Letnany
29.-30.4.- tuning motor party Vyškov
6.-8.5. - Mimoňské války
14. 5. - II. Fashion Cars 2005 - Vysoke mýto
20.-22.5. - Jindrichuv Hradec Sprint a Tuning
20.-22.5. - III. Expert tuning party Prostějov
27.-29.5. - Mega tuning show IV - Šumperk
27.-29.5. - Speed show - Slušovice
tak a to je v Květnu asi tak všechno ještě se tam ale některe akce dublují
Červen je take totalně plný a v Červenci je poměrná přestávka
Ale jak sem psal rekněte termin a ja přijednu jednu klidne vypustim je tech akci stejne jak sracek a tahle me fakt zajima.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mně zase začala hrozit 2měsíční služebka do říše. Jestli to bude v červnu a červenci tak je to v prd...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram