Visi plyn
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Visi plyn
jsou to taky lidi , já bych v práci zrovna nevzhledával tyto případy, je to banda lempláků...midar píše:Ahoj Matizaci,
mam takovej problem. Po zahrati na provozni teplotu, vetsinou pri rychlym razeni, zustava "viset" plyn. Pokud se do plynu tukne, otacky se jeste zvysi.
Obcas pri dojezdu a vyrazeni chcipne. Neni to tvrda zavada, ale ten plyn je dost casty. Servis tvrdi "nic jsme nenasli, vsechno je v poradku, to je normalni". Podle me to normalni neni a driv to nedelal. Nemate s tim nekdo zkusenost? Matez ma najeto 5500km takze je jeste v zaruce. Jenom nechcu aby me nejak oje...i, pokud je to bezna zavada. A kdyz uz su u toho, servis je BS auto Brno, je dobrej, nebo jsou v Brne lepsi? Diky za pripadny odpovedi a omlouvam se za ten roman, ale jinak jsem to popsat neumel.
midar
Výbornej je servis Daewoo MK Brno, je to v Černovicích v průmyslovým areálu. Mám 2 čísla ale nevím jestli jsou ok - 548122227, 548211271. Zkus to tam. Hynek
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Tak jsem tady zase, a snad naposled, s timto problemem. Od vycisteni ujeto 500km a vse se chova tak jak ma. Snad jsem to ted nezakrikl. Dik vsem za reakce. Treba to nekdy pomuze nekomu dalsimu.
Diky, pro me ale zatim nepouzitelny protoze nejsou autorizovani nebo jo?shaman píše:Výbornej je servis Daewoo MK Brno, je to v Černovicích v průmyslovým areálu. Mám 2 čísla ale nevím jestli jsou ok - 548122227, 548211271. Zkus to tam. Hynek
Autorizovany servis znamena, ze dela i zarucni opravy a garancky, takze tam muzes klidne jet a o zaruku neprijdes.. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz