Nejvíc mě baví mlhovky, jak to pěkně na tom panelu svítí. Měla by bejt častějc mlha

Moderátor: Blue Lanos
jen pro doplneniDiax píše:Můžete mi někdo říct co to přesně je EGR ventil, k čemu je a kde bych ho našel?
jako ja se tohle bojim hodnotit a vzdycky to beru v kontextu toho, jak ten servis pristupuje i v jinych pripadech.Akri píše:Jo jo takhle to bylo i mem pripade, daval jsem to kontrolovat, napichli mi to a zjistilo to chybu imobilizeru, tak to vynulovali a bylo to ok, ale stalo to stejne petibabu
No jasne, ja to chapu, tim jsem nemyslel nic spatnyho, jen ze se ty petibabe ode me proste nechtelojakub píše:jako ja se tohle bojim hodnotit a vzdycky to beru v kontextu toho, jak ten servis pristupuje i v jinych pripadech.Akri píše:Jo jo takhle to bylo i mem pripade, daval jsem to kontrolovat, napichli mi to a zjistilo to chybu imobilizeru, tak to vynulovali a bylo to ok, ale stalo to stejne petibabu
Ono totiz zrovna tohle ja zcasti chapu - koupit tester za nekolik desitek tisic, zaplatit skoleni tem lidem a pak to delat zdarma, jenom kvuli tomu, ze to trva pet minut.
Jako, to je jak rict, ze fotagrafovi nedate par stovek jenom kvuli tomu, ze Vas vyfoti - coz je ukon na par vterin. Jenze on takovy profi fotak muze stat (a stoji) minimalne 60tisic+, dal osvetleni vybavene synchronizaci s bleskem, ... stane se z toho investice za temer 100tisic a to nepocitam, ze plati najem, musi to umet, musi mit cit, ...
Ja timto nerikam, ze je dobre/spatne ta cena, ale vzdycky proste brat ty souvislosti.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |