nooo to snad né,on až se přihlásí kolega Slidil tak to dáme dohromady,defakto vím co ale rači si to nechám potvrditlomngi píše:Tak to rob až po Olšovci, aby som tu niekde nečítal že pokus nevyšel Aveo na sraz nedorazí![]()
![]()
![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
nooo to snad né,on až se přihlásí kolega Slidil tak to dáme dohromady,defakto vím co ale rači si to nechám potvrditlomngi píše:Tak to rob až po Olšovci, aby som tu niekde nečítal že pokus nevyšel Aveo na sraz nedorazí![]()
![]()
![]()
![]()
dííík,už to je částečně rozebrané,na autě jsem už sundal tapec a koukal kudy vše poveduladinek píše:Tak to ti držím palce já bych teda nevěděl
to mě taky ale půjde to,musí to jítladinek píše:Já momentálně pájím a chystám káble na repro dávám vidličky a tak. Tak ať ti to jde , pak dej přesnej návod, třeba to taky někdy zrealizuju, i když vidím ty kabely tak se mě z nich motá hlava
ahoj,super děkuji,takže jestli tě dobře chápu tak podle prvního schématu (podle mých fotekrastom1556 píše:S tým rádiom to bude v pohode.
Štandartne tam nieje žiadny kód je to na užívatelovi, či si ho tam dá.
To ovládanie je super. Ja by som použil ovládanie mínusom.
Centrál je v aveu ovládaný mínusom. Priame ovládanie servomotorom by som nepoužil.
(To by sa dalo využiť, ak auto nemá žiadny centrál.)
Zapojenie ovládania mínusom je rovnaké ako som popisoval, len sú iné farby káblov.
Žltý a žlto-čierny na kostru. Biely a bielo-čierny na ovládanie signálom u mňa to bolo na biely konektor ten bledomodrý a biely kábel.
Ten motorček stačí dvojvodičový. Tie ďalšie 3 sú spínacie.
Netreba to, u vodičových dverí je tento prepínač ovládaný zámkom.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |