Stále čekáme ...jedle píše:Omlouvám se za zpoždění s fotkami roletky, ale Orlando mi "uvázlo" v servisu na záruční opravě u Dojáčků(klepání v motoru - řemenice rozvodového řemenu). Hned jak se mi vrátí rest napravím.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Stále čekáme ...jedle píše:Omlouvám se za zpoždění s fotkami roletky, ale Orlando mi "uvázlo" v servisu na záruční opravě u Dojáčků(klepání v motoru - řemenice rozvodového řemenu). Hned jak se mi vrátí rest napravím.
ssbelsky píše:Zdravim chci se zeptat jestli někdo odmontoval tu 6 a 7 sedačku,ten kufr jinak je hrozna bída..
Ahoj, tak už se povedlo?jedle píše: Teď už se mi snad konečně podaří nafotit tu mojí "roletku"....
Na te recenzi na carforyou ale nejsou jen fotky, taky tam pisou, ze jde celkem o 4 srouby a cca deset minut prace. To si myslim, ze pred dovolenou asi nebude problem ne?comte píše:Prosba všem: Uvažuji o koupi Chevroletu Orlanda LTZ, dnes/zítra bych zaplatil zálohu. Jde mi o to, že prodejci mi tvrdí, jak je snadné odmontovat zadní dvě sedačky (třetí řada) 10.minut. Auto se mi moc líbí, ale přeci jenom na delší dovolenou je ten kufr menší. Chápu, že odmontovat jde všechno, jen mne zajímá časová náročnost a snadnost. Fotky na Carforyou.cz jsem viděl. Jde mi spíše o vaše zkušenosti.
Děkuji.
luke1 píše:Na te recenzi na carforyou ale nejsou jen fotky, taky tam pisou, ze jde celkem o 4 srouby a cca deset minut prace. To si myslim, ze pred dovolenou asi nebude problem ne?comte píše:Prosba všem: Uvažuji o koupi Chevroletu Orlanda LTZ, dnes/zítra bych zaplatil zálohu. Jde mi o to, že prodejci mi tvrdí, jak je snadné odmontovat zadní dvě sedačky (třetí řada) 10.minut. Auto se mi moc líbí, ale přeci jenom na delší dovolenou je ten kufr menší. Chápu, že odmontovat jde všechno, jen mne zajímá časová náročnost a snadnost. Fotky na Carforyou.cz jsem viděl. Jde mi spíše o vaše zkušenosti.
Děkuji.I kdyby Ti to melo trvat nakonec pul hodky...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |