Katalyzator

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Tie fotky su bombasicke,pokochal som sa! Super!
Reklama

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Odpoved pre Milosha..
Olejova vana je obrusena na holy plech..
..ocistena od hrdze...
..streknuta zakladom ktory vydrzi cca 300stC
..a potom cierna Syntetika z Chemolaku... :D

Blok odmasteny ocisteny od hrdze (o predchadzajucih upravach nehovorim...vid. foto)
streknuty CERVENOU FARBOU - BODY (uz neviem akou) odolnost do 500stC ;
vytvrdnutie az pri zahriati "telesa" (treba rozlisovat medzi vytvrdnutim a vyschnutim) 8)

Hlava valcov - ocistena od mensej korozie, bez nateru, povodny hlinik, zakonzervovane silikonovim olejom....(na bicilke, to aby to zas po case nechytilo tu hnusnu tmavosedu farbu)

Viko ventilou - jemne obrusene az na hlinnik, streknute samovypalovacou striebrenkou - kedysi sa stym natieraly vyfuky, a vlozky do plynovych boilerov..... (pozor nejde o aluminiovu farbu, ale o podstivu striebrenku MADE IN CSSR, taqze ta tam cosi vydrzi...... :mrgreen: )

Odpoved pre Rada....
tesima ze sa tesish....
...a aspon viez na co sa mozesh tesit ked ti zamrzne voda preskocia rozvody..... :D

BTW: nexelo by tento thread presunut niekam inam ..???
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Keď je tu reč o katalyzátore, neriešil niekto problém s tým jeho plechovým obalom? Mne to dookola na spoji odhnilo a spodná časť odpadla, takže ho mám teraz v cabrio úprave a mám obavu, že mi neprežije zimu, keď mi naňho bude striekať vod a sneh. Bol som s tým v servise ale tam mi povedali, že sa to dá spraviť len ako súčasť výmeny katalyzátora, čo je absolutne nepotrebné, lebo ten je v plnej kondíčke. Mal som taký pocit, akoby chcely, aby som ho zničil a potom musel kúpiť nový. Rozmýšlal som, že to spojím kovovými sk páskami, ale nezohnal som žiadne vyhovujúce, tak ak by niekto vedel nejaké riešenie, tak by to bodlo.
Damek

Příspěvek od Damek »

Strašne mi blbne net,takže nie len,že ma to neprihlásilo,ale ešte som to tam aj bachol 2x
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ked uplne odhnil obal, musis improvizovat. Vymontuj katalyzator a skus ten plech tam nejako uchytit. Bud nejako privarit alebo nejako prisrobovat. Neda sa to kupit zvlast. Jedine cely katalyzator.
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Pardon, to som pisal ja:)
Marek

Příspěvek od Marek »

No přivařit to myslím si nepůjde když je to shnilý :roll: . Už se to tady někde řešilo a voda, sníh a sůl v zimě se ti na kat stejně dostanou i když tam kryt je. Mě taky uhnil a jezdim bez něj a myslím že to nevadí ;)
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Darmo. U stareho auta odchadza jedna vec po druhej. Keby aspom odoslo vsetko naraz, ale kazdu chvilu volaco. Ved to sa pomaly oplati radsej davat za leasing noveho auta ako menit taketo drahe veci ako katalyzator. :(
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

kebyze odide vsetko naraz, asi by ta trafil slak. :lol:
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Mna skor trafi slak ked musim kazdu chvilu nieco robit na tom aute. Este ma to bavi rypat sa v nom, ale citim, zepride cas, ked jednoducho sa budem chcet vozit a iba dolievat benzin.
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Ja som vcera do 22:00 v garazi bez prudu a tepla opravoval zapojenie palubneho pocitaca,co nezvladli ani v servise,ani podla navodu. Zima,tma,malo miesta. Ale mam dobry pocit,ze som niekedy lepsi ako v servise.
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

To mas super. Ja nemam ani tu garaz. :lol:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Na plech se vykašlete ten je tam jen proto aby uhnil 8) sundejte ho a zahoďte :lol:
Damek

Příspěvek od Damek »

A nemože potom katlýk prasknúť alebo tak niečo, keď je teplý a prská naň studený sneh?
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Ja si myslim, ze on je v podstate tak zeravy, ze by si musel na neho splechnut kybel studenej body aby praskol. Odstrekujuca voda sa hadam odpari skor ako sa stihne spamatat. :lol:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“