Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Naposledy se ptam, KOLIK Z VAS TU SLEVU VYUZILO
Podľa mňa nezáleží na tom koľko ľudí zľavu využil a koľko nie. Ale je podstatne že je tu tá možnosť pre všetkých. A bolo by nesprávne pokaziť túto možnosť pre budúcnosť. Čo sa tyka serveru tak je pravda že to splatíš Ty a nic není zadarmo. Ale ja osobne som ponúkol prispievať na náklady. Dnes som dostal aj sz že keď niekomu tu sa môže urobiť zbierka na garáž preto že nám pomáha prečo by sme nemohli urobiť zbierku na server. Ja osobne tiež tu zľavu nevyužijem ale sú tu taký ktorý áno. Ďalej to Ti nikto nechce zobrať že si toto celé vybudoval a že to funguje vďaka Tebe. Ale keď Ty si mal nexiu ja som už predával racera potom som mal nexiu a teraz aveo. Prepač nechcem nikoho tu uražať ale predsa toto všetko funguje vďaka ľuďom ktorý sem chodia a preto je treba aj pre nich niečo urobiť a bez toho či mám osoch alebo nie.milosh píše:Naposledy se ptam, KOLIK Z VAS TU SLEVU VYUZILO, byla tady cca 4mesice. Spis mam pocit ze Hanzy tam ma slevu velkou cim vic lidi tam dotahne, proto se tak angazuje a aby kazdy kdo tam jede mu musel davat info aby dostal slevu mi prijde zbytecne a hlavne nelogicke, kdyz to neni pripravene jak se bude ten a ten prokazovat a nestaci jen rict jsem clenem Chevroletclubu a mam nick ten a ten.
Ad zavist jak zde kolega na minule strance zminoval, opravdu me to je uplne jedno ze jsem tam nemohl jet ja kdyz nemam daewoo ani to nemam za rohem, spis jde o to ze to proste je pro dost lidi daleko a v dnesni dobe opravdu NIC NENI ZADARMO. Provoz serveru platim ja, NIKDY jsem po nikod na tomto foru nechtel nejake prispevky a bude to tak i do budoucna. Proto zde jsou ale ty reklamy aby se to zaplatilo a nikdo nemusel posilat clenske.
Pan Horecka mi volal nekdy v kvetnu a divil se jakto ze tady jeste neni jeho reklama, tak to podle me nefunguje, vsichni vite ze uz na srazy temer nejezdim a navic toto vse asi domlouval Hanzy, ktery ani netusi jako dost z vas kolik jsou naklady na provoz serveru kdyz je tady denne cca 1000lidi, jen pro info, kdyz to byla domena daewooclub tak to bylo cca 700-800lidi denne.
Veskere dotazy rad zodpovim, od toho jsem admin, ale aby me 5lidi, kteri slevu mozna vyuzili, pomlouvalo ze jsem zavistivej a na klubu mi nezalezi to si myslim je trosku mimo.
Toto forum je jako moje dite, vybudoval jsem ho prevazne jen za pomoci nexiaclubu v dobach kdy nekteri z vas ani nevedeli ze znacka daewoo existuje !!!
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
ANO byl jsem tam 14.10. a dostal 20% slevu na materiál i práci.milosh píše:Asi tak, ma cenu zde mit odkaz na neco na co nikdo neklika? Me jde jen o princip. Vic uz k tomu nemam co rict.
Naposledy se ptam, KOLIK Z VAS TU SLEVU VYUZILO
Aveo club to vyriešene má. A pán HOREČKA osobne pochválil. A že s tým už sa dá pracovať bez problémov. Len treba doriešiť podrobne celé aby nevznikli také problémi ako terazmilosh píše:Az se doresi jak se bude prokazovat clenstvi tak se mozna nejake misto najde, ale rozhodne to uz nebude na 3 radky jako to bylo doted.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
lomngi píše:Aveo club to vyriešene má. A pán HOREČKA osobne pochválil. A že s tým už sa dá pracovať bez problémov. Len treba doriešiť podrobne celé aby nevznikli také problémi ako terazmilosh píše:Az se doresi jak se bude prokazovat clenstvi tak se mozna nejake misto najde, ale rozhodne to uz nebude na 3 radky jako to bylo doted.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |