Motor odešel, jak přejít na lepší?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Ping
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor odešel, jak přejít na lepší?

Příspěvek od Ping »

Z toho, co tam psal, sem pochopil, že lexmaul už prodal...
A ještě, když tam mám posilovač, potřebuju asi motor s posilovačem, ne? (Včera se mi kapalina z něj vylila na ruce při odpojování hadic)
Reklama

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

z kadetu by si vedel vyuzit "vsetko" ..
mash tam aj zadnu napravu z kotucmy..
predne brzdy ATE...
cely vyfuk by ti pasoval...

EDITED:
servopumpu pouzijesh kludne aj tu tvoju..
to je nepodstatne.. akurat potom hrajkanie sa z drziakmi by ti pribudlo..

LEXMAUL sa do nexie nevojde...zavadza vetrak kurenia
a tusim aj nadobka na servo olej...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

JRD McLAREN píše:LEXMAUL sa do nexie nevojde...zavadza vetrak kurenia
a tusim aj nadobka na servo olej...
Po objednání z Německa jsem to musel vrátit, opravdu se to tam nevejde. Resp. vešlo by, ale nebylo by to tak jednoduché.

Kolego z Hodonína, tak jestli ji máš jen 4 měsíce, tak se s ní možná nauč nejprve jezdit v sériovém stavu. Sednout hned takhle zostra do 160koňového auta není prdel, dodnes si pamatuju ten den, kdy jsem jel s nově zabudovaným c20xe v autě na chalupu. Přijel jsem spocenej až na prdeli a myslel jsem, že mám nejrychlejší auto na světě. Toto přesvědčení mi vydrželo asi 14 dnů. :D

Přeju hodně štěstí a pamatuj na má slova, že by bylo lepší koupit Astru GSi nebo Calibru 4x4v dobrém stavu. Ušetříš si v budoucnu mnoho starostí. Ale komu není rady...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...dobrá rada nad zlato a za ušetřené finance lze koupit něco jiného a v pohodě provozovat...s tím výkonem a schopnosti ho ovládat má Ivan velkou pravdu, jinak mám rád jednu stopu ( rychlým chlapcům uhybám...) ale dneska na silnici v běžném provozu ne všichni dokážou zvládat ty své střely s výkonem přes 100HP ( Haybusa jde v základu na 186HP ) a zrychlením na 100km pod 3sek...pro srovnání v moto GP po snížení obsahu na 800ccm je výkon někde přes 210HP, litry měly přes 240HP ...nojo ale tam ta jezdecká garnitura umí,... na Ducati ( je to bestie...) to ale umí jenom Casey Stoner a nikdo jiný...
....no a nakonec Ivan to má na sprinty a to je taky o něčem jiném a ohlíží se po " civilní verzi "...každý je svého štěstí strůjcem a nikdo si nechá poradit a .....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
curdyus

Příspěvek od curdyus »

Pánové mam pár otázek co se týče přestavby,,motor 20xe jsem sehnal s převodovkou za 3000kč takže Nexii udělám,,zajímalo by mě jestli převodovka z Nexie pasuje na 20xe a nebo jestli mám rovnou výměnit oboje..
Elektrikáře na předělaní elektriky jsem sehnal a podle jeho slov (a proštudování plánků) je to uplne v pohodě tak jsem na něj zvědav:o)))
Mých 75-80hp je mi málo a sehant astru nebo kadetta v top stavu je jak nočni můra:o))))
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr :o),,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Převodovka pasuje.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“