![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Jo jedu si pro 1,6. Co k tomu říct. Je to základ, trošku hlučnější ale neřekl bych že vyloženě líný. Musí se malinko víc točit ale při zkušební jízdě, ve chvíli kdy sem chtěl šlápnout na plyn protože to jede pomalu tak sem měl na tachometru 120km/h. Nic pro závodníky, ale docela dobrý svezení, i na svoji hnotnost docela svižný. Jiný motory jsem ale nezkoušel takže nemůžu srovnávat (ty sou cenově uplně mimo moji kategorii).davgre píše:Zdravím, já jsem Cruze viděl "naživo" taky na autosalonu v Brně a udělal na mě velice pozitivní dojem. Nevím, jak je to s kvalitou, ale risknu to a taky ho koupím. Ten, pro který si jedeš za týden je benzín 1,6 ? Jak se Ti ten motor zdá? A u jakého prodejce kupuješ?
Musím dát za pravdu...Jezdil jsem teď s Renaultem VelSatis 2.2 a ta 6ka byla pohodová...podle aktuální spotřeby na displeji při rychlosti cca 140 km/h to bylo 6,2 l nafty/100 km ....to už není co řešit3M3 píše: A 6ka udělá ohromnej pokrok, to není rychlost na tah ale na udržování tempa po dálnici. A to je velký vliv na spotřebu.
Není to moc. Když byl Racer nový, nevyjel na pětku sebemenší kopeček. Po 30 tis. jsem v Náchodě při prohlídce řekl, že už to pěkně jede a pan Dědek mi tenkrát řekl: počkejte po sedmdesáti ... a měl pravdu.3M3 píše:není to nějak moc na sednutí motoru 70 tis km ??
a to lacetti je v benzinu ??
myslíš že to půjde taky dolů ??
Jen mně udivuje jedna věc , moderní motory asi od roku 1980 jdou před montáží do vozu přez brzdu kde jim dají pěkně zabrat, nepřál bych nikomu být u stolice když tam natočí nový motor a rozjedou jej. Srdce to rve . A takovoý záběh jako před montáží už nikdo potom svému motoru v normálním provozu nedá. Je to v podstatě rychlá prověrka toho jak je poskládaný motor. Takže z nějakého záběhu bych u nového vozu neměl obavy a doufám že i Cruze už má před montáží motor prohnaný na stolici.
A do nového Cruze bych šel taky , počkám až mu dají 6kvalt bez něj je spotřeba na dálnici nezajímavá. 6ka udělá ohromnej pokrok, to není rychlost na tah ale na udržování tempa po dálnici. A to je velký vliv na spotřebu.
Dotaz je to dobrej; aspoň já jsem se ještě nedočkal, zhruba měsíc stará informace pak mluví o dodávce začátkem listopadu. V pátek jsem zase volal prodejci do Jihlavy, nic nevěděl, ale slíbil že se zeptá na centrále a v pondělí zavolá.lubas píše:měl bych dotaz na ty, kterým měl jejich Cruze přijít koncem září, jestli už se dočkali.
Co to je za blbost? Ozval bych se na centrálu Chevroletu - zpackali to oni - dodávka na 17" kolech na jejich náklady - žádný doplatek! (i když raději bych taky 16"..., 17" jsou na nic pro běžné ježdění.Ivoš píše:UPDATE: Tak mi prodejce zavolal a měl neuvěřitelnou historku (ve fabrice údajně neměli 16" ALU kola, prošvihli dodávku do republiky, teď to ÚDAJNĚ vyrábějí na 17" kolech, takže buď si připlatím a V LEDNU budu mít LS+ na 17" kolech, nebo se to musí znova objednat v původní konfiguraci a bude to taky v lednu) - takže fakt nevím, co mám dělat. Čekat celkem 6 měsíců je fakt krapet síla (a to se obávám, že v lednu budu mít telefon, že problém a dodávka v květnu). A teď babo raď, do zítra se musím rozhodnout, jestli to risknu a počkám, nebo jestli odstoupím od smlouvy.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |