Elektrony na Nexiu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Ciernygepard píše:Práve na to ľudia pri kolesách nemyslia. Na suchu to s takými kolesami šalpe perfektne, drži ako prikované, ale hneď, ako zaprší, tak...... Ja mám zatial 13, ale chcem to meniť, len sa neviem rozhodnúť, či len rozśiriť nápravu a stabilitu získať tak, alebo dať aj široké kolesá. Kw totižto nemám na rozdávanie a široké kolesá ich žerú a to nikto nepoprie.
No ked zaprsi....... tak sa mi este viac zlepsia jazdne vlastnosti pac mam Uniroyal Rain Sport takze su lepsie na vode ako na suchu :lol: :lol: :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

voyo
Kontaktovat uživatele:

elektrony

Příspěvek od voyo »

otazka - o kolko sa cca zmeni spotreba ak dam namiest ostandardnych 175/70 r13 195/50 r15? a ako su na tom jazdne vlastnosti - zrychlenie maximalka pruznost
ako je to z brzdenim?
dakujem ;)
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Voyo, se spotřebou Ti neporadím, ale neměla by se nějak dramaticky změnit. Jízdní vlastnosti jsou naprosto fantastické (alespoň prvních 14 dnů, než si na to zvykneš :lol: ) Teoreticky by auto mělo mít pomalejší zrychlení, ale já jsem nic takového nepozoroval. Brždění stejně špatné jako předtím :roll: Je teda fakt, že jsem přezouval ze 14" na 15". To jsou všechny mé dojmy :D

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Vyjjimecne souhlasim i s Ivanem :lol:

Ja jsem asi nejvic pozoroval, ze zezadu nexie konecne po obuti do 15" kol vypada jako auto a hlavne ze se taky lidi vic otacej, kdyz vidi jet poradny 3-dver. skorokupe :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh

Příspěvek od milosh »

No na 17" to taky nevypada spatne :lol:
Nakej Helmut z Nemecka :shock:

Obrázek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak ke spotřebě po přezutí na 15" sem jel na dovolený za 6,834 litrů naloženej , jel sem za 2,0 Hdi Peugeotem a musel sem mu stačit a samozřejmě zase pokuta za rychlost jo a ještě asi 250 km z toho bylo ještě po praze 8)
Marián

Re: Elektrony na Nexiu

Příspěvek od Marián »

POZRI SA NA STRÁNKU JE TU PEKNE POROVNANIE ELEKTRONOV ! :)

http://www.alcar.cz/AlcarKonfigurator/p ... language=1

Ja som dal na moju :lol: NEXIU 15"FONDMETAL s falcom pneu 205/50/15 FIRESTONE (jednosmerky! 8) )ale vzadu musiš vytiahnut /zahnut/ lemy inak derú gumy ja som dal aj podlozky pod pruziny!

K spotrebe zere asi o 1l viac ale jazdím si pre potešenie :idea: asi 140, priemer mi vychádza asi 9,5l, :cry: este chcem dodať je samozrejme nachipovaná na 80kW a otvoreným vzduchovym filtrom KingDragon!!!
milosh

Příspěvek od milosh »

to Marian: nemash photo? 8)
Marián

NEXIA - elektony

Příspěvek od Marián »

Nieco sa nájde ;) Ale musim poslat príspevok :D [/img]
milosh

Re: NEXIA - elektony

Příspěvek od milosh »

Marián píše:Nieco sa nájde ;) Ale musim poslat príspevok :D [/img]
klidne mi to posli na mail a ja to sem hodim - milosh@centrum.cz 8)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“