V Nubiře I Kombi máme 412 L....ve 4 lidech se sbalíme úplně se vším...tj. 2 x krosna, 2 x velká sportovní taška, 3 plážová lehátka, slunečník + podstavec, velká autolednice, přepravka (ta skládací) s jídlem, 4 x karimatky (rozměry cca 70 cm + 50 cm x 7 cm)...+ drobnosti (kabelka apod.).....úplně v pohodě se všechno krásně vejde.brucus píše:Inac sa mi zda batozinovy priestor dost maly. 400 litrov nie je nic moc. Nevadi to ked idete napriklad na dovolenku?
koupit či ne
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
...taky s převozem celé rodiny včetně proviantu nemám problém... Všechno,co jsem kdy potřeboval,se mi do nubi vždycky vešlo... i když někdy to byly celkem slušné "puzzle"Ivoš píše:V Nubiře I Kombi máme 412 L....ve 4 lidech se sbalíme úplně se vším...tj. 2 x krosna, 2 x velká sportovní taška, 3 plážová lehátka, slunečník + podstavec, velká autolednice, přepravka (ta skládací) s jídlem, 4 x karimatky (rozměry cca 70 cm + 50 cm x 7 cm)...+ drobnosti (kabelka apod.).....úplně v pohodě se všechno krásně vejde.brucus píše:Inac sa mi zda batozinovy priestor dost maly. 400 litrov nie je nic moc. Nevadi to ked idete napriklad na dovolenku?
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, puzzle to někdy je Tuhle jsem byl pro nějaký věci v IKEA v Praze a byly to 2 veliký krabice....tak pitomý rozměry měly, že jsem koumal asi 10 minut jak to tam šoupnout.....sedačky sklopený a pořád to někde čouhalo......ale vyřešilo se a ani jsem nebyl tak nalepenej na volantu
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza