Vítáme Tě tu!kotyn píše:Já mám Nesinku zděděnů po bráchovi (cubafire) a protože jí nešlapalo LPG, tak jsem to nechal dat do pořádku a teď na ni čeká v průjezdě nový olejík od SHELL. Ať si taky zamlsá, když jsou ty Vánoce. A ještě jí chrastí altík, tak nové ložiska. Myslím, že si nemože stěžovat.
Co dostane Vaše Nexie pod stromeček?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Uz som bol blizko, avsak bol tam problem, pretoze tie svetla sa nedali naklapat a ani sa nedali upravit na to naklapanie (bola to nejaka cinska vyroba a tak aj taka cena) a kedze sa nedaju naklapat (elektricky) tak som na to zanevrel, nestojim o problemy s uradmi atd., ale o nejaky cas mozno potesim aj vas, mam dalsi kontakt a vypada to nadejne avsak nechcem zatial viac, kedze som ich este detailne nevidel. Ak by splnali co ocakavam, tak by som dal vediet, pretoze vzdy je cena o mnozstve.cukrar píše:čiré přední světla? kdepak si je sehnal?ferino28 píše:Tak, nasa Nexia dostala vianocne zadne pruziny uz trocha predcasne a snad budu nove pred. svetla (cire) s alternativnym zdrojom svetla.
JJ je mi to jasné a taky kdyby to nepasovalo, tak je to také na nic co pak s tím.ferino28 píše:Uz som bol blizko, avsak bol tam problem, pretoze tie svetla sa nedali naklapat a ani sa nedali upravit na to naklapanie (bola to nejaka cinska vyroba a tak aj taka cena) a kedze sa nedaju naklapat (elektricky) tak som na to zanevrel, nestojim o problemy s uradmi atd., ale o nejaky cas mozno potesim aj vas, mam dalsi kontakt a vypada to nadejne avsak nechcem zatial viac, kedze som ich este detailne nevidel. Ak by splnali co ocakavam, tak by som dal vediet, pretoze vzdy je cena o mnozstve.cukrar píše:čiré přední světla? kdepak si je sehnal?ferino28 píše:Tak, nasa Nexia dostala vianocne zadne pruziny uz trocha predcasne a snad budu nove pred. svetla (cire) s alternativnym zdrojom svetla.
Díky