Co dostane Vaše Nexie pod stromeček?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

kotyn píše:Já mám Nesinku zděděnů po bráchovi (cubafire) a protože jí nešlapalo LPG, tak jsem to nechal dat do pořádku a teď na ni čeká v průjezdě nový olejík od SHELL. Ať si taky zamlsá, když jsou ty Vánoce. A ještě jí chrastí altík, tak nové ložiska. Myslím, že si nemože stěžovat. :D
Vítáme Tě tu!

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já dal nexii k ježíšku, že jsem jí po dlouhé době umyl :lol:
cukrar

Příspěvek od cukrar »

ferino28 píše:Tak, nasa Nexia dostala vianocne zadne pruziny uz trocha predcasne a snad budu nove pred. svetla (cire) s alternativnym zdrojom svetla.
čiré přední světla? kdepak si je sehnal?
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

cukrar píše:
ferino28 píše:Tak, nasa Nexia dostala vianocne zadne pruziny uz trocha predcasne a snad budu nove pred. svetla (cire) s alternativnym zdrojom svetla.
Uz som bol blizko, avsak bol tam problem, pretoze tie svetla sa nedali naklapat a ani sa nedali upravit na to naklapanie (bola to nejaka cinska vyroba a tak aj taka cena) a kedze sa nedaju naklapat (elektricky) tak som na to zanevrel, nestojim o problemy s uradmi atd., ale o nejaky cas mozno potesim aj vas, mam dalsi kontakt a vypada to nadejne avsak nechcem zatial viac, kedze som ich este detailne nevidel. Ak by splnali co ocakavam, tak by som dal vediet, pretoze vzdy je cena o mnozstve.
cukrar

Příspěvek od cukrar »

ferino28 píše:
cukrar píše:
Uz som bol blizko, avsak bol tam problem, pretoze tie svetla sa nedali naklapat a ani sa nedali upravit na to naklapanie (bola to nejaka cinska vyroba a tak aj taka cena) a kedze sa nedaju naklapat (elektricky) tak som na to zanevrel, nestojim o problemy s uradmi atd., ale o nejaky cas mozno potesim aj vas, mam dalsi kontakt a vypada to nadejne avsak nechcem zatial viac, kedze som ich este detailne nevidel. Ak by splnali co ocakavam, tak by som dal vediet, pretoze vzdy je cena o mnozstve.
JJ je mi to jasné a taky kdyby to nepasovalo, tak je to také na nic co pak s tím.

Díky
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“