Tak se pak pochlub jak to sviti nebo to vypada na cenu jen za krabicku...-peha- píše:No long life nedošli ale kúpil som dáke Plasma Xenon od AUTOMOTIVE a stáli 80 sk za kus tak uvidíme zajtra je tam dám no na skúšku to stojí bo kamoš je má vo Felde a svieti to dobre teda neviem ako je pri tom vidieť ale je to biele svetlo takže keby boli v púohode tak do dialkových buchnem Silver Star + 50% tie sa mi zatial osvedčili je s nimi radosť jazdiť keď je tma takže zajtra sa podelím o skúsenosti lebo neviem ale cena 80 sk sa mi zdá dosť málo no ale nikdy nehovor nikdy možno to bude dobré :lol:Tady sou
OSRAM Night Breaker (až 90 % viac svetla).
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
No já koupil žárovky taky s takovým "bojovným názvem" samý xenon a high beam, bůh ví kolik Kelvinů a v noci se s nima nedá vůbec jezdit. Používám je jen v létě. Když jsem jel večer ze srazu z Vřešťova jsem celou cestu svítil dohromady s mlhovkama. Jen s těma žárovkama bych jel dodnes.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tiez som zvedavy co peha napise
Mimochodom ked som siel v nedelu do BA tak nejake pako na dialnici svitilo asi dialkovymi alebo co, pretoze neskutocne oslnovalo ale osvit na ceste prednim bol taky ako keby mal 10xenonov. Proste v porovnani s nim ostatne auta vratane mojho svitili asi svieckami. Keby to nebolo nebezpecne tak by som chcel tiez take svetla lenze riskovat ze to niekto predomnou posle do jarku a odrazi sa predomna to radsej nie. Tomu paku to bolo fuk, hlavne ze ON videl.
Mimochodom ked som siel v nedelu do BA tak nejake pako na dialnici svitilo asi dialkovymi alebo co, pretoze neskutocne oslnovalo ale osvit na ceste prednim bol taky ako keby mal 10xenonov. Proste v porovnani s nim ostatne auta vratane mojho svitili asi svieckami. Keby to nebolo nebezpecne tak by som chcel tiez take svetla lenze riskovat ze to niekto predomnou posle do jarku a odrazi sa predomna to radsej nie. Tomu paku to bolo fuk, hlavne ze ON videl.
Pockaj, teraz nerozumiem. Silverstarky H4 svietili skutocne silnejsie nez obycajne narvy. A pises ze oproti ss nie je ziaden citelny rozdiel v svieteni. V cene ale vidim celkom slusny. 250Sk/kus je ine naz 80Sk/kus. Preto sa pytam kdeze si ich zohnal.-peha- píše:No tu v RV mám známého v mototechne ten je tam má ale fakt žiadna sláva proste výkon hodný ceny Len to vyzerá ako xenony
Ten znamy ich objednal specialne pre Teba, alebo ich ma bezne na sklade? A v ktorej mototechne to je? Zeby som sa niekedy zastavil.
No nic, tak budem cakat na tie lidlacke tesly. Tie su za 100 kus a svietia rovnako silno (len kulilincek zltsie) nez philips blue vision + 50%. Porovnaval som to zo sedacky vodica niekolko tisic km v noci. Mozno ak sa niekedy zastavi v RV tak ich skusim. Maju v sobotu otvorene? Kde to vlastne je?
Alebo Ta zaulohujem nakupom a aspon budem mat zamienku ist pozriet co porabas . Mimochodom tie H4 som spominal preto lebo osram ss som skusal zatial len na skodovke. Na espere s H1 len obycajnu narvu, philips blue vision + 50%, tesla + 50% a teraz philips premium +30%.
Poradie svietivosti:
1. phlipis BV a tesla
2. ph. premium
3. narva
Osram sa mi kvoli cene neche skusat ale mozno skusim. Na skodovke svietia este furt po niekolkych rokoch a asi 50tkm (svietim aj cez den), len uz nesvietia ako zamlada .
Alebo Ta zaulohujem nakupom a aspon budem mat zamienku ist pozriet co porabas . Mimochodom tie H4 som spominal preto lebo osram ss som skusal zatial len na skodovke. Na espere s H1 len obycajnu narvu, philips blue vision + 50%, tesla + 50% a teraz philips premium +30%.
Poradie svietivosti:
1. phlipis BV a tesla
2. ph. premium
3. narva
Osram sa mi kvoli cene neche skusat ale mozno skusim. Na skodovke svietia este furt po niekolkych rokoch a asi 50tkm (svietim aj cez den), len uz nesvietia ako zamlada .
- Hanzy
Hanzy píše:Mohu vrele doporucit tyhle,maji udaje ktere neuvadi temer nikdo a od ledna je ma pritelkyne ve fabii ktera najezdi denne 100km a zarovky tak padaly jedna za druhou a ted od ledna klid a super svetlo...
http://www.automaxhk.cz/index.php?nid=1 ... &epc=13262
Tyhlety ti chybi v seznamu a z jmenovanych sviti nejlip vyzkouseno,taky jedine maji veskere udaje i o barve svetla a zivotnosti...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
OSRAM NIGHT BREAKER+90% kto oskuša???daj vedieť ,aj cena je v pohode , rozhodujem sa (alebo LONG LIFE alebo NIGHT BREAKER???)
http://www.autosuciastky.com/shop/index ... d_kateg=36
http://www.autosuciastky.com/shop/index ... d_kateg=36
No podle názvu bych usuzoval, že LONG LIVE jsou žárovky, které budou svítit celkem standartně (nic moc) ale vydrží o něco déle. NIGHT BREAKER sice budou svítit, ale zas tolik nevydrží. Mám Tungsramy +60% na různých forech jsou subjektivně o něco málo horší než Silverstary a ty zas jsou o něco málo horší než NIGHT BREAKER. Tak jsem zaúkoloval synátory, že mám v prosinci narozky, že jsem už starej a rád bych viděl na cestu Tak snad se povede a v prosinci je na NUBI nahodím a sdělím subjektivní pocity.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Hanzy
Podle nazvu usuzuje se hodne spatne LONG LIFE sviti nejlip co znam a jako na jedinych zarovkach je mimo ostatnich info uvedena teplota svetla 4700k... sviti super i za mokra...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG