co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jiriku tak me by v zivote asi nenapadlo ze ti reklamnim navlekem prekryvaji to co nemaji... :D
Jinak 95 V-Power musi byt uz levnejsi ja bral vcera V-Power racing 100 ok za 30.70kc ... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

BAesperko

Příspěvek od BAesperko »

teda..dohadovat se kvůli benzínu..takové benzinky u nás ani nejsou jen jedna UNIKORM a L stojí cca 25kč...a neviplácí se ho kupovat.... to potom nesíí pořád kucká :lol: :lol:
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

sandruš píše:teda..dohadovat se kvůli benzínu..takové benzinky u nás ani nejsou jen jedna UNIKORM a L stojí cca 25kč...a neviplácí se ho kupovat.... to potom nesíí pořád kucká :lol: :lol:
Tak si dojed o pár kilometrů dál pro Shell a uvidíš ten rozdíl. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BAesperko

Příspěvek od BAesperko »

Petr Soukup píše:
sandruš píše:teda..dohadovat se kvůli benzínu..takové benzinky u nás ani nejsou jen jedna UNIKORM a L stojí cca 25kč...a neviplácí se ho kupovat.... to potom nesíí pořád kucká :lol: :lol:
Tak si dojed o pár kilometrů dál pro Shell a uvidíš ten rozdíl. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tak já tankuji lepší u Shell....ale musela sem vzít ten levnej..protože sem jela z Olmika do Prostějova na rezervu :lol:
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

J.Bad píše:
Hanzy píše:Mno jeste k tomu benzinu je to jak psal Ivos o adetivech a mimo jine veskeremu servisu kolem toho jako je cisteni a udrzba a v tom tyhle no name hodne zaostavaji...
A co se tyce bot tak to ani nemluvim ty od tamanu smrdi jak pneumatiky protektorovane a nedaji se skladovat ani nenosene doma natoz je nosit a nicit si v nich nohy z toho uz jsem vyrostl kupovat levne smejdy na chvili me uz noha neroste a na botech se rozhodne setrit nevyplati...
Jinak Jirko jasne ty plakaty ma Shell kazdou chvili na tom ale benzin je porad stejny sortiment... ;)
Ne tak u nás má právě překrytou spodní nabídku a v nabídce tam zůstává pouze N95 (26.50) a diesel (cenu nevím nesleduji) - jinak ostatní jsou zakryté.Ještě k Ivošovi za kolik u vás nabízej W - POWER?Než bylo tak výrazné zlevnění tak byl W POWER za 30.70 k tomu odečíst slevu - konečná cena byla 28.70 - což není tak špatná cena....
Sice si nejsem jistej, protože to nesleduju, ale něco málo přes 28 Kč. Právě mě to překvapilo, protože v televizi onehdy říkali cosi o benzínu přes 30 Kč a teď už ne ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Příspěvek od Slam »

Slam píše:Mě dnes potěšilo, že dorazil stylový polštářek do auta a prospekt na nejnovější korejský Chevrolet: 8)

Obrázek
Mě o víkendu potěšilo, že jsem získal také prospekt na tohle auto v originálu - tj. DAEWOO LACETTI PREMIERE (IMHO momentálně nejhezčí DAEWOO/CHEVROLET, když teda nepočítám VERITAS, což je licenční HOLDEN): 8)

Obrázek
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nechutné ale po ránu poteší :lol: :lol: :lol: Stále vravím že nešťastie druhých je pre šťastie naše :twisted:
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

No a místo co by jí fotr dal doma přes držku, že byla někde v baru ožralá jak doga, tak s tím ještě chodí na policajty... BTW ten mladík by měl dostat pochvalu, udělal jí, co ji na očích viděl :lol: .
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Dostala len o čo si sama požiadala :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A proto je lepší říkat opačnému pohlaví: "To mi to teda vyndej" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo vona Ti ho vyndá a UKOUSNE :twisted: :twisted: :twisted:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

A nebo ti vyndá peněženku a uteče. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lepší říkat "tak to mi ho teda vyndej". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D :D :D :D Tak to je teda borec! Doufám že ho nepotrestají nějak moc. Docela ho chápu, vždyť splnil pouze její přání! :roll: :roll: :roll: :P :P :P
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak me dnes potesilo ze i pres neprizen pocasi jsem se dostal do prace na "letnich botach" sice to klouzalo a dvakrat jsem za cestu z Dablic na Prosek skoncil kolem na chodniku ale dojel a ve zdravi...no investovat do zimnich gum uz nechci a tak to jako loni odjezdim na letnich... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“