DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...taky se připojím do sloupku blbosti, denní světla se mi zhasínají a rozsvěcují automaticky ale nechal jsem auto u známých na dvoře a tam je zvyk nechávat klíčky ve voze ( popojetí a tak... ) no a já vůl je nechal zastrčený ve spínací skřínce ( to je odběr proudu ) no a za dva dny jsem přišel pro auto ... no a baterka už nenastartovala...za blbost se holt platí
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Opět klasika - chtěl jsem umýt auto, abych zase neaspiroval na nejšpinavější auto na srazu . Samozřejmě začalo pršet , takže jen z nejhoršího, žádné leštění .
3M3 neblazni zas nepoustej se do zadnych velkych akci s kombajnem a naftovym uz vubec ne to se k tomu nehodi...
Jinak co se tyce myti doporucuju u nas ve Frydku Mistku mame ted novou americkou mycku jedinou v republice ktera neskrabe lak a opravdu krasne umyje auto i dokonce jak kazda mycka konci ofukem tak tady se krasne jeste takovymi cancory co sa tak srandovne kolibu a mazli s autem a krasne ho utiraji...
Mate to temer vsichni z od nas po ceste....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Je to u STK u byvale hypernovy je tam i pumpa hypernova strucne jak prijizdis od OV tak je to hned za prvnima tema novyma budovama po prave strane u dalnice jak odbocis prvnim sjezdem tak kolem toho pojedes a budes to mit po prave ruce ale lepe odbocit jako az druhou a to vede primo tam do arealu tech budov stk pumpy a mycky...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Za malo je to fantazie je to ve stylu IMO mycek ze te taha pas ale super jel jsem tam s autem jak prase a plno much a odjel jsem s nadherne cistym a suchym... a hlavne neposkrabanym!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG