Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Dobré po půlnocipekrtek píše:Tak jsem tu letošní zimu nějak psychicky neunesl a dnes jsem přezul na letní. Řekl bych, že mě asi prvenství nemine. Hlavně, aby počasí vydrželo a nenapadl v Praze a v okolí sníh.
To jste mi udělali radost!Já přezouval taky před týdnem ale radši jsem to nepsal aby jste mě nenapsali že jsem blázen /I když to trhlý je /Dal jsem tam teda plecháče a gumy Kumho no ty na kterých jsem to koupil.Zkusil jsem i těch 150 a klid na volantu tak je ani nedám převažovat.Jako může něco přijít ale když bylo takový krásný sluníčko tak jsem to psychicky nevydržel :lol:Do Ameriky nepojedu tam maj sněhu i za nás tak ať si to užijou!
Ať nám jezdí a nezlobí
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Přezouvat je brzo
--------------------------------mipo píše:Aj tu sneží...
Tu sice nesněží, je + 4C° a zkoro svítí sluníčko - ale je pořád ještě " Únor "
a na nějaké přezouvání si zatím nechám zajít chut " Vazoun "
Do rána napadlo asi 10 cm a pořád trochu sněží. Ujel jsem asi 500 m a musel jsem nahazovat rezervu - asi nějakej hřebík nebo co. Silničáři na to (v 5:00) házeli bobek, protože očividně vůbec nevyjeli. Do práce jsem přijel s půlhodinovým zpožděním - což s výměnou rezervy není tak zlé.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
No ja som v pokoji prezujem až ked ich zjazdím je to ich posledná sezona takže uvidime potom asi dam debicu furio.Ked su lepšie ako pasio tak OK tie som mal a mi uplne stačili
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500