To ako vieš ? (aha-sorry máš môj mail-z toho sa dá vyčítať všeličo-

)
No ale maďarov som zrovna nemyslel..(no a teraz si sadni...-vlastne už sedíš,tak nevstávaj) .
Ja mam rodičov maďarov -originál slovenských
a na papiery-v kolonke "národnosť" nemám slovenskú...Teraz mi povedz ,že som ko... Pochopím ťa! (ale myslím si,že ty zrovna medzi nich nepatríš!-stačia mi vidieť tvoje fotky na tvojich stránkach..-ty nie si z tých "magorov",ktorý sudia ludí podla národnosti - máš smolu !! - ty mňa teda nenaser.. - ako aj nikto "domáci" na tomto fóre...)
A predstav si,čo sa mi pred nedávnom stalo??!!
Prestal sa so mnou kamarátiť jeden kolega, lebo až po 20 rokoch zistil,že mám národnosť maďarskú- dovtedy sme boli ako bratia...
Ano...dôvodom konca našich dobrých vzťahov bol jeden jediný pohľad do mojich osobných záznamov.No čo už-aj takí sú medzi nami.
5 rokov som studoval v čechách(nie na výške..)-v živote som tam s nikým nemal ani najmenšie potyčky kvôli tomu,že som slovák-alebo maďar.A vedeli dokonca o tom !! Vychádzali sme spolu ako súrodenci(preto ma aj nasr..rozdelenie ČSFR)
No a vidíš,som svetlým príkladom toho,že existujú aj normálni ludia v menšinách,ktorí NEfandia a NIE sú zastancami Fideszu a spol..

O dvojitom občianstve je zbytočné rozprávať,ako bolo aj uplne zbytočné takúto kok..nu vymyslieť zo strany susedov(teda presnejšie Orbána) .
P.S. priznám sa ,SMK som v živote nevolil a teraz ani MOST - aj ked sa mi Bugár nezdá ,že by bol nejaký vymetený.
Vadí mi však len jediná vec..- a to len to,že ak by sa niekto opýtal niekoho (napr.v nejakej ankete) ,že čo ho napadne ako prvé,ak počuje slovo "maďar"...
Ver tomu,že iné slovo ako kok..a podobné vybrané výrazy dotyčného "opýtaného" nenapadnú. Ale čo už..beriem to len ako fakt,pretože toto jedno nikto nikdy nezmení
Napísal som svoj názor aj na tuto stránku na podobné úvahy---ľudia su naozaj niektorí bez chrbtovej kosti :
http://korzar.sme.sk/diskusie/1610729/1 ... l#11710042
Tento dlhý príspevok som písal ja,lebo ma už sr.. s tými ich "dôvodmi",prečo spadol môj bývalý kolega zo skaly.
Ako vidím,zavrel som im asi hubu...,keďže na tieto moje slová nikto nereagoval
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať..

)
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať

Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes