a spravili ste to dobre!!! opatovne sa tesim na lokse plnene pecienkoueMKa Slovensko píše:vyzera to tak ze ten zraz sme teraz zariadovali my dvaja, a aj sme to spolu konzultovali![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Přeji dobrý večer.mipo píše:Tak som konečne doma z Čiech a čo to nevidím, počet sa zdojnásobil. Len tak ďalej a asopň sa môj Kalos nebude sám báť.
toto napadlo uz aj mna minule, ale .... nerad sa chvalimmipo píše:Inak ma tak napadlo, čo by nebolo od veci vytvoriť nejaký letáčik/plagát s informáciami o zraze (miesto/dátum/čas/atď) a ak by niekto chcel mohol by to niekam vylepiť, prípadne dať nejakému Deawrolákovi za stierač. Čo vy na to?
Dobrý nápad.mrk píše:inak som este za, aby sa cca mesiac-dva-tri tyzdne pred zrazom urobil thread pre tych co pridu, ci ma niekto nieco na predaj, bud nejake ND na daewoo/chevy, alebo ine veci ktore by mohol na zraz priviezt, mozno niekto o nieco bude mat zaujem. teraz je na to este skoro, tak mozno o tyzden. takze nepiste to zatial sem, prosiiim![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |