Podle aktuálních slev a ceníků je fleetová cena výbavy LTZ 1.8 16V 104 kW s metalízou 367.528,-Kčlord_maxx píše:povídej, kdepak mají takového krasavce. Zatím se rozhlížím, nejblíže mám LTZ v červené metle, bez navi za 366 000 Kč na fleet.Cerv16 píše:Orlando LTZ 1.8, 5 rychlostí manual, s navi, stříbrná metla, bez ochtanné sady - 360000,- na fleet
Ceny ORLANDA
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Ceny ORLANDA
Jakub Szabo - Prodejce CHEVROLET
Srba Servis: Praha - Modřany
email: jszabo@srba.cz | Pro kalkulaci jakéhokoliv vozu CHEVROLET
- Reklama
Bohužel nevím kdo Vám to počítal ale pravděpodobně se nebude jednat o nový vůz, jelikož se na takovou cenu nedostanu ani s fleetovou slevou.verny píše:1.8 LT+ bílá, cena 329 tis. s DPH
Jakub Szabo - Prodejce CHEVROLET
Řeknu vám, vyplatí se bydlet v Praze ...
Dnes ráno jsem byl u nejmenovaného prodejce v Praze (tím samozřejmě nemyslím dole citovaného, jen citací dokládám rozdíl v cenách ...) a dostal jsem nabídku na Orlando LTZ 1.8 16V 104 kW + metalíza, skladové auto, super cena fleet na rovných 400 000 Kč s DPH. No nemám já se?
P.S. do auta jsem si znovu sednul, prohlédnul jsem si kuft a pořád se mi líbí víc a víc.
Takže to je nástřel březnových cen v metropole.
Dnes ráno jsem byl u nejmenovaného prodejce v Praze (tím samozřejmě nemyslím dole citovaného, jen citací dokládám rozdíl v cenách ...) a dostal jsem nabídku na Orlando LTZ 1.8 16V 104 kW + metalíza, skladové auto, super cena fleet na rovných 400 000 Kč s DPH. No nemám já se?
P.S. do auta jsem si znovu sednul, prohlédnul jsem si kuft a pořád se mi líbí víc a víc.
Takže to je nástřel březnových cen v metropole.
saban píše:Podle aktuálních slev a ceníků je fleetová cena výbavy LTZ 1.8 16V 104 kW s metalízou 367.528,-Kčlord_maxx píše:povídej, kdepak mají takového krasavce. Zatím se rozhlížím, nejblíže mám LTZ v červené metle, bez navi za 366 000 Kč na fleet.Cerv16 píše:Orlando LTZ 1.8, 5 rychlostí manual, s navi, stříbrná metla, bez ochtanné sady - 360000,- na fleet
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
+ folie
+ držák rezervy
Tak se koukni tady http://chevrolet.autotop-ul.cz/index.ph ... &id_auto=5
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Děkuji.
Vím, kde se pohybuje cenové rozpětí, jen jsem se prostě musel "pochlubit"
Nejdřív musí padnou definitivní rozhodnutí o Orlandu a pak začne vyjednávání o ceně a příslušenství.
Ještě jsem se chtěl zeptat - nebojíte se předpokládaného poklesu ceny Orlanda za několik let? Proč se ptám, jde mi o cenu staršího auta v případě, že dojde k nehodě a s pojišťovnou se bude vyjednávat o ceně opravy. Ona oprava by po menší/větší nehodě pak mohla vyjít docela draho i se slušnou pojistkou.
Nejdřív musí padnou definitivní rozhodnutí o Orlandu a pak začne vyjednávání o ceně a příslušenství.
Ještě jsem se chtěl zeptat - nebojíte se předpokládaného poklesu ceny Orlanda za několik let? Proč se ptám, jde mi o cenu staršího auta v případě, že dojde k nehodě a s pojišťovnou se bude vyjednávat o ceně opravy. Ona oprava by po menší/větší nehodě pak mohla vyjít docela draho i se slušnou pojistkou.
Naposledy upravil(a) lord_maxx dne pát bře 09, 2012 13:44, celkem upraveno 1 x.
+ folie
+ držák rezervy
+ folie
+ držák rezervy
Pokud nejsi moc náročný tak si myslím že bohatě stačí i výbava LT+lord_maxx píše:Děkuji.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
My mame sjednané pojištění EuroGAP mělo by to tuším 3roky držet cenu auta na stejne výši nebo jen malo klesat. (5tis ročně max.5let dle varianty pojisteni)lord_maxx píše:Děkuji.
http://www.eurogap.cz/o-produktech-gap/eurogap/
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Obecně jsem o EuroGAP již slyšel, ale nějak mě to netrklo. Děkuji
+ folie
+ držák rezervy
+ folie
+ držák rezervy
Ke GAP pojištění už jsem někde psal.
Bohužel to "nedrží" cenu auta a už vůbec ne 5 let. Je to pojištění, které zajišťuje v případě totální škody (částka za opravu vozidla po nehodě přesahuje rozdíl mezi tržní cenou vozidla a zůstatkovou cenou vraku po nehodě), nebo odcizení, vyplacení rozdílu mezi celkovou pořizovací cenou vozidla a tržní hodnotou, ze které vychází pojišťovna pro plnění v rámci havarijní pojistky. Dle varianty pak umožňuje i pokrýt spoluúčast v havarijním pojištění.
Takže
- nekryje nic v případě běžné nehody
- dokonce ani když pojišťovna nechce plnit (současné běžné situace), kdy např. dle autorizovaného servisu je škoda 80tis, strejda v garáži by to přelakoval za 10 včetně dílů, tak pojišťovna bude ctít plnit třeba 50?60? a GAP s tím nemá žádnou souvislost.
Pokud někdo chcete vědět víc, ptejte se.
Bohužel to "nedrží" cenu auta a už vůbec ne 5 let. Je to pojištění, které zajišťuje v případě totální škody (částka za opravu vozidla po nehodě přesahuje rozdíl mezi tržní cenou vozidla a zůstatkovou cenou vraku po nehodě), nebo odcizení, vyplacení rozdílu mezi celkovou pořizovací cenou vozidla a tržní hodnotou, ze které vychází pojišťovna pro plnění v rámci havarijní pojistky. Dle varianty pak umožňuje i pokrýt spoluúčast v havarijním pojištění.
Takže
- nekryje nic v případě běžné nehody
- dokonce ani když pojišťovna nechce plnit (současné běžné situace), kdy např. dle autorizovaného servisu je škoda 80tis, strejda v garáži by to přelakoval za 10 včetně dílů, tak pojišťovna bude ctít plnit třeba 50?60? a GAP s tím nemá žádnou souvislost.
Pokud někdo chcete vědět víc, ptejte se.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Co jsem mel auta tak pojistovny vetsinou pet let vyplaci plnou hodnotu auta.
Po peti letech je lepsi si snizit hodnotu na aktualni a neplatit za nic
Bohudík už ho mám doma dovolím si malou reklamu Autobond Karlovy Varle a samozřejmě "smrdí" novotou , je to jednoduchý, nedostanete se Vy, dostane se někdo jinej, dneska je mraky možností a výběrů, stačí se jen poptat a trošku vyjednávat, nic víc, nic míňsaban píše:Bohužel nevím kdo Vám to počítal ale pravděpodobně se nebude jednat o nový vůz, jelikož se na takovou cenu nedostanu ani s fleetovou slevou.verny píše:1.8 LT+ bílá, cena 329 tis. s DPH
Matsonic píše:Co jsem mel auta tak pojistovny vetsinou pet let vyplaci plnou hodnotu auta.
Teď ale není zřejmé, k čemu přispíváš...
Havarijní pojištění - pojišťovna vždy hradí dle tržní (tabulkové) hodnoty vozidla, což ovšem neznamená, že v případě nehody nebude hradit opravu v autorizovaném servisu.
GAP - nevím o pojištění, které by garantovalo 100% pořizovací hodnoty na 5 let - ani v těch Premium variantách to u GAP není, je to vždy jen na 3 roky, poté hodnota klesá.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte. Pripajam sa k Vam. Na predajni ma caka LTZ cierna metaliza plus NAVI, 15700 €.
Vitaj a odkiaľ si?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
-
- Kontaktovat uživatele:
smire666 píše:Vitaj a odkiaľ si?
Som z Trencina ale auto kupujem v Topolcanoch.