Ivan píše:Přátelé, tak minulý týden jsem se dostal k namontování čirých světel a jaké bylo moje rozčarování, když jsem zjistil, že světla jsou špatně vyrobená a nejdou dopasovat. Zkrátka ty úchyty jsou vždycky tak nějak divně o půl centimetru různě posunutý a důsledkem je to, že ty světla na auto prostě nepasují Nicméně stále jsem optimista a doufám, že ač budu muset vynaložit více námahy, nakonec tam ty světla namontuji. Protože díky těm světlům auto omládne o 5 let... Jediné, co pasuje bez problémů, jsou blinkry, tak alespoň něco
Hi Ivan Do i understand well? You bought the lights from Romania, nut they don't fit? Because they are manufactured not to good?
Greetings
PS Nice Things_to_do list Looks familiar
Ivan píše:Přátelé, tak minulý týden jsem se dostal k namontování čirých světel a jaké bylo moje rozčarování, když jsem zjistil, že světla jsou špatně vyrobená a nejdou dopasovat. Zkrátka ty úchyty jsou vždycky tak nějak divně o půl centimetru různě posunutý a důsledkem je to, že ty světla na auto prostě nepasují Nicméně stále jsem optimista a doufám, že ač budu muset vynaložit více námahy, nakonec tam ty světla namontuji. Protože díky těm světlům auto omládne o 5 let... Jediné, co pasuje bez problémů, jsou blinkry, tak alespoň něco
Hi Ivan Do i understand well? You bought the lights from Romania, nut they don't fit? Because they are manufactured not to good?
Greetings
PS Nice Things_to_do list Looks familiar
Hi, Sando. Yes, you understand well. The lights seems to be OK, but when I tried to fixed it I found out the plastic hitches are little bit different from the original ones. I hope it will be OK, but it will be more laborious then I expected.
Ivan píše:Hi, Sando. Yes, you understand well. The lights seems to be OK, but when I tried to fixed it I found out the plastic hitches are little bit different from the original ones. I hope it will be OK, but it will be more laborious then I expected.
Maybe You shoul try to swap interiors of these lamps to the interiors of original lamps?
BTW: Could You PM me with price/ 1 piece? And how much for transport please Thanks in advance and good luck!
Petr Soukup píše:Tak po dopisování s Kopáček Motorsport mi dnes na email přišlo toto.
To má integrované blinkry?
Komunikuji s nimi nadále. Snad k tomu budou i blinkry. Jinak na sedana už mají zadní čiré lampy a jsou jediný v týhke republice! Jakmile dorazí další info,hned sem s tím letím. :lol:Ivane co jim nabídnout reklamu na foru? Třeba by byla pro členy nějaká sleva?
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Kolego, asi před 2 měsíci mě smetl na dálnici kamion - myslím, že se tady o tom hodně psalo. A ten zářez je od šroubu na svodidlech - asi v 70 km/hod. Ale jsou to jenom plechy.
Ahá už Ti to nedalo čó , nasávač si vyhodil a šup tam módnú novinku No jinak mne sa velmi páčí také výlisky a otvory ale presne tak ako ten tvôj a nie imitácie