Olšovec 2010 bla bla

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Scorpion.11

Re: Olšovec 2010 bla bla

Příspěvek od Scorpion.11 »

-peha- píše:Jasne Vojtíku beriem Kaltenecker :lol: :lol: :lol:

http://www.kaltenecker.sk/obsah/druhy-piva.html
Fíha to je tolik odrůd toho piva??To jsem vůbec netušil,že máte takovou rozmanitou značku piva :PP: Je z čeho vybírat teda-bohatý výběr :lol:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja som ho tiež len spoznal a okoštoval až vlani v lete na pivných dňuch v Nitre,tiež som netušil,že v Rožňave sa varí pivo :shock: ,jdeiný Gemerský pivovar bol kedysi v RS,ale ten už nefachčí,iba značka GEMER ostala :(
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

alvin píše:Ja som ho tiež len spoznal a okoštoval až vlani v lete na pivných dňuch v Nitre,tiež som netušil,že v Rožňave sa varí pivo :shock: ,jdeiný Gemerský pivovar bol kedysi v RS,ale ten už nefachčí,iba značka GEMER ostala :(
----------------------
Také mi chutná " GEMER " a tak vlastně piju všechno co teče a nesmrdí :o) :lol: čau " Vazoun " taky přivezu zas nějaké to severočeské -i
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

mňa pi uvažovaní a čítaní príspevkov na tému nocľah v Olšovci napadol text našej hymny z čias študentských,od skupiny Katapult,tak veru nezostarli sme na duši,len si toho viac pamätáme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=8m2Iqlcb7p0&NR=1
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Fitty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fitty »

tak jak tak koukám tak pokud dorazím měl bych být jako jediný s tik takem chjoooo... nebude s čím porovnávat :D
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Postavíš sa vedla mna ale bacha už mám další trofej z BB :lol: :lol: :lol:
Přílohy
DSC00140.jpg
DSC00140.jpg (68.34 KiB) Zobrazeno 2350 x
DSC00144.jpg
DSC00144.jpg (93.16 KiB) Zobrazeno 2350 x
Fitty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fitty »

peháčku gratuluji a to mám kvůli tobě brát poháry z tuningů ???? :D
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nie tie patria tebe po zásluhe -i Ale Já nepohrdám ničím tedy tým čo Krásku dostáva stále vyššie aj keď za Tykadlom nedobehnem tedy ješte chvílu nie :lol:
Fitty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fitty »

-peha- píše:Nie tie patria tebe po zásluhe -i Ale Já nepohrdám ničím tedy tým čo Krásku dostáva stále vyššie aj keď za Tykadlom nedobehnem tedy ješte chvílu nie :lol:
Peháčku máš krásnou káru tak co tykadlo jesice svým způsobem unikát ale není nejkrásnější ;-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Pro všechny zvědavé a zřejmě i opatrné na korunu. Jak jsem už napsal - čím víc aut na srazu, tím menší příspěvek. Palikx to napsal zhruba správně - kolem stovky.
Zajímavé, že to zajímá někoho, kdo do benzínu na eventuelní cestu na sraz vynaloží cca 10,-Kč :lol: :lol:
saamm

Příspěvek od saamm »

Vojta píše:Pro všechny zvědavé a zřejmě i opatrné na korunu. Jak jsem už napsal - čím víc aut na srazu, tím menší příspěvek. Palikx to napsal zhruba správně - kolem stovky.
Zajímavé, že to zajímá někoho, kdo do benzínu na eventuelní cestu na sraz vynaloží cca 10,-Kč :lol: :lol:
Nebo příde pěšky :PP: !!!

člen AVEO Fanclubu č.4

Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Vojta píše:Nedělejte v tomto treadu BORDELí - obzvlášť ti, co se ještě ani nepřihlásili.
Pokud vím tak přihlášení jsme a ten takzvaný bordel v tom děláš i ty ;)
Vojta píše:Pro všechny zvědavé a zřejmě i opatrné na korunu. Jak jsem už napsal - čím víc aut na srazu, tím menší příspěvek. Palikx to napsal zhruba správně - kolem stovky.
Když se ptal náš člen Lucaso1 na kolik vyjde srazovné též jsi mohl napsat dle počtu lidí a asi kolem 100 korun a nemuselo být kolem toho takový povyk -i
Jinak si myslím,že je to jedno kdo se ptá a kdo kde bydlí-hold jsem se uměl dobře narodit na správným místě :lol: :lol:

saamm jinak klidně můžu přijít i pěšky(asi 1km),abych mohl si s tebou připít nebo zapít střetnutí :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Scorpion.11 píše:Pokud vím tak přihlášení jsme a ten takzvaný bordel v tom děláš i ty
Tak koukám, že zase jeden chytrej a kousavej :lol: Nevím, proč sem taháš citace z jiného tématu a ještě napadáš mě? Kdyby jsi se někdy angažoval v pořádání něčeho a nejen pindal a kritizoval, zjistil bys sám, že to není žádná sranda, vyznat se v těch blábolech, které do tématu nepatří. A mimochodem - přihlásil jsi se až po těch OT jako poslední :lol:
Do přihlašování se má napsat pouze KDO, KOLIK LIDÍ A JAKOU SAMOLEPKU. Na ostatní je tu tohle téma.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak Škorpióne ani nevieš do koho sa navážíš tak bacha VOJTA je nestor Matiz klubu a Ti Vás aj s Aveamy umlátí kšiltovkami :lol: :lol: :lol: Pozor na to ich je vela a aj keď sú malý tak vieš v jednote je sila a tu ono majú do nich a ich šéfa nerýpeme ani My s Královnami :lol: :lol: :lol: Vela Matizou AVEOva smrť :lol: :lol: :lol:
saamm

Příspěvek od saamm »

Prosím mějte s námi trpělivost jsme ještě mladí :oops: , nezkušení :oops: , rozverní :oops: , neukáznění :oops: a hlavně zlobivý :oops: . A to hlavně tady na foru. Teprve se to učíme jak se tady chovat. Doufám že se nikdo neurazí. :PP:

člen AVEO Fanclubu č.4

Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Odpovědět

Zpět na „Srazy“