Teraz tu v robote mam misto PC taku staru ludru a neviem posielat obrazky ale dake mam tak to vecer mozno spestrim Slaka vona mi nefunguje ani didakritika to je horor mam to iMac od Apple
To Goose: no tak s tim nejak tak pocitam ale jeste bych se ozval , protoze to muzem delat tady u nas ve skole, ale to je tu celkem na dlouho... No holt si budu muset pockat.
Pokud mas moznost to delat ve skole tak nevahej pokud to bude levnejsi...ja si delal ridicak taky pres skolu a dal jsem za nej 200,- neni to preklep,opravdu dve stovky,a to mi bude v unoru 21 takze ho mam necele 3 roky...
Tak oni to ted delaji od ledna za cca 6-7tis. Ale ja bych to mohl zacit kdyz mi bude 17,5 tj. cerven-cervenec a to uz je pak se skolou moznost az zas nekdy od ledna...a to prave cekat nechci, holt si priplatim
Tak jsem koukal po autoskolach v okoli a nasel jsem jednu tady u nas na zbraslavi "od 7.500,-" tak se tam taky zajdu podivat pry tam jezdila i moje segra, to uz je 4 roky...
Ale urcite jinak moc moc diky Goose, kdyby bylo za levneji tak rad budu dojizdet, ale jinak se snad nebudes zlobit, ne?
Noooo nadherny auticka...jen mezi nima trochu strasi ten zigul...ale i ten vypada moc hezky... ale jelikoz mam s zigulem hodne spatnou zkusenost tak bych ho nebral asi jako jediny auto z tech vsech...
Ten žigul mi spíš připadá jako tuzing,ale ten Viper je libovej....škoda,že se do něj nevejdu....zkoušel jsem to a prostě to nejde......leda,že bych takhle předělal Sedana na Vipera
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza