![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Dusan19 píše:motor 1,4 16v je to z tech. parametrov na aveo
Mesto (l/100 km) 7,9
Mimo mesta (l/100 km) 4,7
Kombinovaná (l/100 km) 5,9
Heh, ako hlboko som sa mylil a mozno este hlbsie...nie o 2 ale o 4L mi zere viac.xwing píše:Dusan19 píše:motor 1,4 16v je to z tech. parametrov na aveo
Mesto (l/100 km) 7,9
Mimo mesta (l/100 km) 4,7
Kombinovaná (l/100 km) 5,9
Ak je toto pravda, tak to mam narok na reklamaciu, ze auto mi zere o 2 litre viac
Od zaciatku do toho lejem 95ku zo Shellky a zhruba od 2000km do toho lejem uz len 95k V-Power.mato8876 píše:Presnejšie by bolo ,natankovať povedzme do plna a odbehnúť 100 alebo 200km a znova dotankovať do plna.Potom to prepočítať.Lebo myslím že podľa rozsvietenia kontrolky to nemusí byť také presné.
Skús natankovať 95nat V-power na sheelke,klesne ti spotreba ale o 4L asi nie.
Ja s matom úplne súhlasím v jeho sposobe , no aj tak pri kontrolke na 500km nemože ukázat rozdiel taký velký ako mato myslí , ved potom tie 2l na 100km by urobyli na nádrži 10lmato8876 píše:Presnejšie by bolo ,natankovať povedzme do plna a odbehnúť 100 alebo 200km a znova dotankovať do plna.Potom to prepočítať.Lebo myslím že podľa rozsvietenia kontrolky to nemusí byť také presné.
Skús natankovať 95nat V-power na sheelke,klesne ti spotreba ale o 4L asi nie.
Chlapi i ked je to podla mna uplne jedno, tak kompromisne to skusim po 200km, lebo keby som mal tankovat po 100km a naaaahodou by bola spotreba mensia ako 5l,Jarik píše:Ja s matom úplne súhlasím v jeho sposobe , no aj tak pri kontrolke na 500km nemože ukázat rozdiel taký velký ako mato myslí , ved potom tie 2l na 100km by urobyli na nádrži 10lmato8876 píše:Presnejšie by bolo ,natankovať povedzme do plna a odbehnúť 100 alebo 200km a znova dotankovať do plna.Potom to prepočítať.Lebo myslím že podľa rozsvietenia kontrolky to nemusí byť také presné.
Skús natankovať 95nat V-power na sheelke,klesne ti spotreba ale o 4L asi nie.a to je mooooc
Tak zlé to nebude, špatně počítáš. Když na 41 litrů ujedeš 505 km, tak je spotřeba 8,12 l/100 km.xwing píše: Heh, ako hlboko som sa mylil a mozno este hlbsie...nie o 2 ale o 4L mi zere viac.
Dnes som isiel na pumpu s rozsvietenou kontrolkou paliva, na tachaci odjazdene v podstate ubohych 505 km a nadrz zhltla 41 litrov, co je teda podla kalkulacky cca 12,3 l/100km....
Ja uznavam, ze v skole som bol naposledy pred 20 rokmi, ale Mirku, k tomu cislu si sa ako dopracoval ?Mirek píše:Tak zlé to nebude, špatně počítáš. Když na 41 litrů ujedeš 505 km, tak je spotřeba 8,12 l/100 km.xwing píše: Heh, ako hlboko som sa mylil a mozno este hlbsie...nie o 2 ale o 4L mi zere viac.
Dnes som isiel na pumpu s rozsvietenou kontrolkou paliva, na tachaci odjazdene v podstate ubohych 505 km a nadrz zhltla 41 litrov, co je teda podla kalkulacky cca 12,3 l/100km....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |