Chevrolet Spark LS od Jajušky a Ivoše
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Re: Chevrolet Spark LS od Jajušky a Ivoše
Děkuji za radu, Miloshi
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Reklama
Je to, nekdy tezky--http://www.pneurevue.cz/casopis/clanek.php?id=224
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Už máme najeto skoro 24tis.km a Sparkysek šlape jako hodinky.. Počítám, že do konce roku budeme mít okolo 27tis.km, jelikož jedu do Prahy pracovně a vždy na víkend domů.. a navíc ještě minimálně jedna cesta do Ostravy..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Jajuska95 píše:Už máme najeto skoro 24tis.km a Sparkysek šlape jako hodinky.. Počítám, že do konce roku budeme mít okolo 27tis.km, jelikož jedu do Prahy pracovně a vždy na víkend domů.. a navíc ještě minimálně jedna cesta do Ostravy..
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Po mých dosavadních zkušenostech, čím rychleji přezuto, tím hůř (nedotažené šrouby, utržené šrouby, pochroumané ABS čidlo atd. atd.)... Pro mě je "super pneuservis" ten, který lepí závažíčka z vnitřní strany ráfku a ne kladivem naražené "plomby" z vnějšku, kde to hyzdí vzhled a hlavně ničí (u alu obzvlášť) ráfky. Dále je samozřejmostí, že se důkladně umyjí původní i nová kola, vyváží, dohustí inertním plynem, pří výměně jenom pneu na ráfku se mění automaticky i ventilek atp. A to se fakt za "pár minut" udělat všechno nedá...Jajuska95 píše:super pneuservis, během pár minut jsem měla přezuto..
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Slam píše:Po mých dosavadních zkušenostech, čím rychleji přezuto, tím hůř (nedotažené šrouby, utržené šrouby, pochroumané ABS čidlo atd. atd.)... Pro mě je "super pneuservis" ten, který lepí závažíčka z vnitřní strany ráfku a ne kladivem naražené "plomby" z vnějšku, kde to hyzdí vzhled a hlavně ničí (u alu obzvlášť) ráfky. Dále je samozřejmostí, že se důkladně umyjí původní i nová kola, vyváží, dohustí inertním plynem, pří výměně jenom pneu na ráfku se mění automaticky i ventilek atp. A to se fakt za "pár minut" udělat všechno nedá...Jajuska95 píše:super pneuservis, během pár minut jsem měla přezuto..
Ty já byla v pneuservise.Přehazovat kola.Jezdím do nově vybudovaného.A musím říct že za 10 min neměli co dělat.
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Sparkys již má naježděno 30.777km.. šlape jako hodinky, akorát opět praskly žárovky, byly měněny tuším na konci listopadu, předevčírem "rupla" jedna, tak jsem ji vyměnila a včera ta druhá, což bylo k vzteku..
No nic, tak jsem je vyměnila a doufám, že vydrží alespoň 2 měsíce..
Spotřeba v zimě průměrná 5.6l, takže spokojenost.. a topí teda rychle v těchto mrazech..
Nově jsou na Sparku samolepky s logem Chevrolet a nápisem Spark, přidám později fotky..
Spotřeba v zimě průměrná 5.6l, takže spokojenost.. a topí teda rychle v těchto mrazech..
Nově jsou na Sparku samolepky s logem Chevrolet a nápisem Spark, přidám později fotky..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ahoj, skus si koupit od Philipsu bluevision ultra které stojí kolem 1000 kč ale jsou tam 2 hlavní + 2 parkovacíJajuska95 píše:Sparkys již má naježděno 30.777km.. šlape jako hodinky, akorát opět praskly žárovky, byly měněny tuším na konci listopadu, předevčírem "rupla" jedna, tak jsem ji vyměnila a včera ta druhá, což bylo k vzteku..
Já jsem si je pořídil před rokem a svítěj pořád+ svítěj mnohem dál a i to světlo je hezké do bíla .
Carthell Prg
Tomask: děkuji za radu, příště koupím, teď jsem pořídila nějaké cool blue a taky svítí dobře.. uvidíme jak dlouho vydrží..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Samolepky..
- Přílohy
-
- Fotografie0074.jpg (116.07 KiB) Zobrazeno 3452 x
-
- Fotografie0072.jpg (150.15 KiB) Zobrazeno 3452 x
-
- Fotografie0068.jpg (146.72 KiB) Zobrazeno 3452 x
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
další...
Samolepky jsou sice černé, ale líbí se mi, že jsou decentní.. a nikdo takového Sparkyse nemá..
Samolepky jsou sice černé, ale líbí se mi, že jsou decentní.. a nikdo takového Sparkyse nemá..
- Přílohy
-
- Fotografie0079.jpg (128.14 KiB) Zobrazeno 3452 x
-
- Fotografie0077.jpg (126.92 KiB) Zobrazeno 3452 x
-
- Fotografie0075.jpg (86.86 KiB) Zobrazeno 3452 x
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Dnešním dnem najeto 31.009km..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
samolepky pěkný,ale dal bych je tam jenom jako placenou reklamu jinak ani ťuk
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Toto foto sa podarilo !!!
Inak nikdy som sa o Sparka nezaujímal ale keď tak teraz pozerám, musím povedať že je dizajnovo veľmi podarené. Exteriér aj interiér je fakt veľmi pekný a v tejto kategórii asi nemá konkurenciu.
Inak nikdy som sa o Sparka nezaujímal ale keď tak teraz pozerám, musím povedať že je dizajnovo veľmi podarené. Exteriér aj interiér je fakt veľmi pekný a v tejto kategórii asi nemá konkurenciu.
- Přílohy
-
- Fotografie0072.jpg (71.21 KiB) Zobrazeno 3445 x
Nebojíš se jezdit s tím logem ostrava a baníkem po Praze ?
Já fandím taky jednomu Pražskému (červeno, bíla) ale v autě to radší nemám
Já fandím taky jednomu Pražskému (červeno, bíla) ale v autě to radší nemám
Carthell Prg