Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Mne taky na severany nesahej (konkretne Svedy) - v zivote jsem nepotkal bezvadnejsi lidi, co jsou neustale v pohode. Pracoval jsem tam pul roku a za celou tu dobu jsem tam nepotkal jedinyho na*ranyho, zlyho, agresivniho ci jen neprijemneho cloveka (ve dne i v noci). Proste pripadal jsem si v te spolecnosti jako v raji, do CR se mi vubec nechtelo vracet. Taky priroda, pamatky a charakteristicka architektura byly malebne. Proste ac jsem tam byl pracovne (a nekdy makal i o sobotach), byla to suverenne nejlepsi dovolena meho zivota...Goose píše:Amikum jsem pral aby porazili ty posrany severany...
To mi ale jako dostatecne pokani zrejme nestacilo!Goose píše:Slame precti si druhy prispevekm smerem nahoru od tveho...
Tak já ti to zkusím, Ivoši, alespoň za sebe vysvětlit, ale nejspíš bys na to byl býval přišel sám, kdyby sis přečetl můj poslední příspěvek:Ivoš píše:Pak lidi co sem už nechodí.....Vojta mi vypsal hodně jmen....Akri, Blue Lanos, Petrm, Peca, Peco, Habron, Cierny Gepard, Rebro, Vado, Mara, Shaman, Marjan, Loobo, Joska, Svobik, Docent, Mipo, whisky22, rcmichal, mino, Miso29.....Mara až Joska neznám....Docent ke konci už jen rejpal....pár dalších sem občas chodí....
Důvod proč sem nechodí je potřeba znát přímo od nich.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |