Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To samy si oni muzou rict oni o tobe...proste je to jejich styl...jejich zivotni rytmus...jim zase muze vadit to ze se pro ne oblikate jak kasparci a mavate rukama atd atd...ja je taky nemam rad...a moc rad byhc na nejaky techno zajel ale prave me odrazuje ta spolecnost co tam jezdi...jinak tu hudbu mam moc rad...Ivoš píše:Naštvali mě ty zatracený technaři....sice se mě to přímo netýká, ale chápu ty lidi v okolí. Oni porušují co můžou, dělaj bordel, fetujou tam a z našich daní se platí přihlížející policie![]()
Proš si ty hajzlové neudělaj fesťák jako my rockeři a metalisti (např. Masters of Rock). Hergot ať je tam rozeženou!!!!
![]()
![]()
Aj Nitra schytala v Pezinku debakel,manželka so synom smútili,tiež slabo držali palceRichard píše:No mě dnes nepotěšílo, že WBA Sparta prohrála s Basketem Slovanka, a zítra budou hrát s Brnem maximálně o druhé místo v basketbalové extralize dorostenek ČR. Takže jste málo drželi palce.....![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |