Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
Co to asi muze byt je to imo v klici proste druhy dil ktery to laicky receno nacte kdyz das jiny tak se nechytas vies synku... A mohlo to delat pokud si to mel zasrane...Goose píše:No a jaky tam ma vyznam to kolecko???Ja mel ten klic trosku spinavej no a taky lehoulince orezlej jak sem treba nekdy zmoknul...no ted klic vypada jak novej...Hanzy píše:Jj zepredu takove male cerne kolecko na cernem to vypada ze ani neni videt poradne...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No jo...dobra...uz to vim no...dikes...Hanzy píše:Co to asi muze byt je to imo v klici proste druhy dil ktery to laicky receno nacte kdyz das jiny tak se nechytas vies synku... A mohlo to delat pokud si to mel zasrane...Goose píše:No a jaky tam ma vyznam to kolecko???Ja mel ten klic trosku spinavej no a taky lehoulince orezlej jak sem treba nekdy zmoknul...no ted klic vypada jak novej...Hanzy píše:Jj zepredu takove male cerne kolecko na cernem to vypada ze ani neni videt poradne...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
pojišťovny
...no vono to není dnes ale nas.... mi to - vstup pro pojišťovny do registru řidičů a nadřazení " vážných přestupků " nad bezeškodní průběh, pro bonusy - budiž - přestupky nedělám ale...neuhrazení škody z titulu ZP pro předchozí přestupky - to už je silný kafe a pojištovna vlastně ztrácí svůj původní smysl - uznávám pouze krácení za alkohol a návykové látky... může se jednat o značné částky ve statisících, pokud uvažuji pouze o materiální škodě, neberu - li v úvahu zdravotní následky, no pan ministr Langer nám to předložil ve jménu bezpečnosti a svého žebírka ( je tam mínus 5 mega, dle HN.. ) podle mě jasný lobismus pojišťoven, dokázal bych pochopit v daném případě pouze s výhradou malusy ( a i v tomto případě se jedná o dvojí postih, včetně dalšího subjektu - zaměstnavatele a jeho ZP ) - tedy výši pojištění po vstupu do registru přestupků...ale i tak lituji profesionální řidiče s proběhem 3 - 7tis km za měsíc, to už lze něco nasbírat...a jsou trestány několikrát za jeden a týž prohřešek...jenom musím znovu připomenout německý model a jeho výsledek - proti roku 1970 pokles smrtelných následků o 75% oproti roku 2006, podotýkám toto je můj subjektivní názor, který nikomu nevnucuji a dodávám - čerpám podklady z obecně známých médií...
A tak se mějte fajn a bez problémů
A tak se mějte fajn a bez problémů
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Tak mě absolutně nepotěšila informace, že pravděpodobně přijdu o Profesní průkaz řidiče, prošvihnul jsem o 14 dní přezkoušení, ač mám platné proškolení do 4.5.08. protože vyšla novela o Profesních průkazech a momentálně není žádná autoškola, která by měla platnou licenci, kdybych se rozhodl znova absolvovat vystavení nového Profesního průkazu, samozřejmě za tučný poplatek. Naštěstí ho nyní nepotřebuji k výkonu mé profese řidiče, ale za nepozornost a neznalost stále se měnících zákonů se platí.
Dnes mi uřednice na evidenci řidičů ještě slíbila, že jedou na ministerstvo dopravy na školení a tak se zeptá co by šlo v mém případně ještě zachránit. Ach jó.
Dnes mi uřednice na evidenci řidičů ještě slíbila, že jedou na ministerstvo dopravy na školení a tak se zeptá co by šlo v mém případně ještě zachránit. Ach jó.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Najko mi prestal PC rozpoznavat nove USB,asi tam "maly Zlobivec " nieco odinstaloval,ci prestavil,nevieete poradit niekto,ako znovu PC priviesť k rozumu. Jedna sa WIN XP, a comp z r.2003.,teda už skoro muzeálny kus,ale doteraz fungoval spolľahlivo.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
--------------------------------------------------------V.Brousek píše: Tak mě absolutně nepotěšila informace, že pravděpodobně přijdu o Profesní průkaz řidiče, prošvihnul jsem o 14 dní přezkoušení, ač mám platné proškolení do 4.5.08. protože vyšla novela o Profesních průkazech a momentálně není žádná autoškola, která by měla platnou licenci, kdybych se rozhodl znova absolvovat vystavení nového Profesního průkazu, samozřejmě za tučný poplatek. Naštěstí ho nyní nepotřebuji k výkonu mé profese řidiče, ale za nepozornost a neznalost stále se měnících zákonů se platí.
tak to dopadlo jak jsem očekával - špatně - a v současné době není žádná autoškola splatnou licencí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Buď je vyčerpanej limit připojení (to už mi tady někdo radil, jak to udělat a rozchodit), nebo ti to hází písmenko, který už má nějakej disk nebo něco, nebo je USBčko odpálenýalvin píše:Najko mi prestal PC rozpoznavat nove USB,asi tam "maly Zlobivec " nieco odinstaloval,ci prestavil,nevieete poradit niekto,ako znovu PC priviesť k rozumu. Jedna sa WIN XP, a comp z r.2003.,teda už skoro muzeálny kus,ale doteraz fungoval spolľahlivo.
Hele
http://daewooclub.com/viewtopic.php?t=1 ... hlight=usb
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Me dnes velmi nepotesilo ze jsem byl po vymene reduktoru na LPG byl v Prostejove na diagnostiku a serizeni nebot to blblo a zjisteni bylo to ze jedna svicka vypadala jakoby orezla a bylo zjisteno ze prisava se voda takze to vypada na tesneni pod hlavou takze radost ale co se da delat ma to 143000km a jak se tady psalo je to tak akorat zivotnost tesneni...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
No nebudu ryskovat necham to udelat co nejdriv nez to rubne uplne...prave ze nemizi a zadne klasicke priznaky voda v oleji nebo naopak...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy nenech to dlouho otálet. Takhle to začalo mě,voda nemizela a pak jsem byl jak parní hrnec. Na 20km/litr vody.Hanzy píše:No nebudu ryskovat necham to udelat co nejdriv nez to rubne uplne...prave ze nemizi a zadne klasicke priznaky voda v oleji nebo naopak...
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Jooo Hanzyku tak to nepotesi...ale kdyz se musi tak se musi...Hanzy píše:Me dnes velmi nepotesilo ze jsem byl po vymene reduktoru na LPG byl v Prostejove na diagnostiku a serizeni nebot to blblo a zjisteni bylo to ze jedna svicka vypadala jakoby orezla a bylo zjisteno ze prisava se voda takze to vypada na tesneni pod hlavou takze radost ale co se da delat ma to 143000km a jak se tady psalo je to tak akorat zivotnost tesneni...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...