Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Dede

Příspěvek od Dede »

Oněgin píše: Copak studuješ? Moje drahá polovička má biologii, zeměpis, ochranu živ. prostředí v Olomouci
cestovny ruch u nas v Kosiciach, z tridsiatich urobili 5ti .... no ja som si zatial umyl a navoskoval nessinku :)

Ale s5 k tématu, co ma dnes nepotesilo: Po 4 nočných smenách a nepodarenej skuske som si poobede lahol do postele, akurat zacala burka (klasicky, vzdy ked si umyjem auto) a chcel som si pospat. Po 15tich minutach "spanku" niekto vytrvalo zvonil pri dverach....tak rozopaty otvorim, vo dverach pani suseda a hovori: moj zlaty, zabudol sisi zavriet na aute okno a vonku fest leje .... takze som nasraty...sedacky mokra, na podlahe mlacka ... ze v nej mozem rybky chovat. :evil: :evil: :evil:
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Reklama

Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Tak to teda nasere :evil: Mně už se dvakrát stalo, že jsem se v noci vzbudil a vzpomněl si, že mám pootevřené okno a šel je zavřít.
Jinak u nás nezaprší a nezaprší :?
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Že je takový hrozný vedro a pořádně nezaprší, jen pár kapek :(
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Tak dnes v noci konečně zapršelo :)
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Zapršelo??? Mně spíš připadalo, že tam nahoře někdo otevřel stavidla :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Mám pech

Příspěvek od Vazoun »

Dnes ráno mne nepotěšilo zjištění, že mám u svého Matízka prázdné levé
zadní a to stálo 90.-Kč i s vyvážením.Už je to v pořádku.
Zdravím a přeji hezký letní fotbalový den " Vazoun " Tipnul bych si na naše
kluky,ale po těch černoušcích???Ale fandit budu fest našim klukům :lol: :shock: :( :roll:
Docent

Příspěvek od Docent »

Oněgin píše:Tak to teda nasere :evil: Mně už se dvakrát stalo, že jsem se v noci vzbudil a vzpomněl si, že mám pootevřené okno a šel je zavřít.
Jinak u nás nezaprší a nezaprší :?
Tak to já se včera kapku opivnil, okno jsem nechal otevřené dokořán, v noci se nevzbudil a ono jako na potvoru lilo a ráno jsem měl pod oknem koupaliště :oops: .
Slam

Re: Mám pech

Příspěvek od Slam »

Vazoun píše:Zdravím a přeji hezký letní fotbalový den " Vazoun " Tipnul bych si na naše
kluky,ale po těch černoušcích???Ale fandit budu fest našim klukům :lol: :shock: :( :roll:
Asis moc nadseny nebyl, rekl bych, ze se po Ghane naprosto nepoucili a hrali uuuplne stejne marny a zoufaly fotbal (dokonce i s identickym vysledkem). :roll:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Nepotěšil mě fotbal a lavně to, že jsem vezl ráno do servisu Sedana na výměnu oleje a vůbec kontrolu před odjezdem do Chorvatska...vyklubala se z toho výměna komplet zadních brzd (naštěstí ze známosti máme "cenu", tj. 3000 Kč za obě) a výměna klínového řemenu.....je to mazec :cry: :cry: a to ještě servisák utrh zarezlej šroub a ten je prý hodně těžko k sehnání....doporučil jsem Autodíly Krča ale prý se to podařilo sehnat, takže dobrý, ale už jsme měli strach, že naši neodjedou Sedanem, ale budou muset Kombajnem bez klimky:-(
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Takže šroub sehnán...komplet zadní brzdy fungl nové, výměna náplní, klínový řemen, přední brzd. destičky, palivový a vzduchový filtr....suma sumáru se mi točí panenky doteď....11408 Kč...to mě fakt nepotěšilo :cry: ;)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

djpsx píše:Takže šroub sehnán...komplet zadní brzdy fungl nové, výměna náplní, klínový řemen, přední brzd. destičky, palivový a vzduchový filtr....suma sumáru se mi točí panenky doteď....11408 Kč...to mě fakt nepotěšilo :cry: ;)
No a to se vyplatí! Opravdu nezávidím! A pak si kupte velký auto :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Badger píše:
djpsx píše:Takže šroub sehnán...komplet zadní brzdy fungl nové, výměna náplní, klínový řemen, přední brzd. destičky, palivový a vzduchový filtr....suma sumáru se mi točí panenky doteď....11408 Kč...to mě fakt nepotěšilo :cry: ;)
No a to se vyplatí! Opravdu nezávidím! A pak si kupte velký auto :lol:
No, podle toho co jsem se bavil s chlapíkem, co má Vectru, tak se divil, že to máme tak levný:-)Ale vzhledem k tomu, že se to týkalo brzd, tak to tolik nevadí. Holt už má svoje roky a ten předchozí majitel se o auto evidentně moc nestaral a pouze ho využíval....ale už je jako nový (teda ještě krom pár detailů) ;)
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

To je dobrá palba. Jinak ty zadní brzdy jsou velká slabina Nubir, já je měnil taky a stejně mi jednou za čas strašně piští.
Naposledy upravil(a) Oněgin dne ned čer 25, 2006 21:57, celkem upraveno 1 x.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

No oni nepištěly...jen nám zavolali ze servisu, že zadní kotouče jsou tak v háji, že nepůjdou ani ztočit, takže komplet nové :roll: ....ale upřímně, když se jedná o brzdy tak mi líto peněz není. Holt je to nutnost...a díky výměně oleje už neklape motor po startu a díky výměně palivového filtru to necuká při 2000 otáčkách, když se dá noha z plynu. Super:-) A to vše díky radám tady z fóra. Dík moc. -i
Docent

Příspěvek od Docent »

djpsx píše:Super:-) A to vše díky radám tady z fóra. Dík moc. -i
Aspoň že za ty rady nemusíš platit :lol: . BTW neměls v tom účtu zahrnutou v ceně erotickou masáž?
Odpovědět

Zpět na „POKEC“