neboli dáno. Snad" montáž "vyjde tento víkend, kamoš má málo času a sám
si netroufnu.

Moderátor: Blue Lanos
Jo, jsem vycpanej a je to prima... Václave, já jsem nenapsal, že je tady někdo blbec, naopak jsem napsal, že, na rozdíl od jiných fór, tady zatím žádnej blbec neníV.Brousek píše:Ano ,já plácám jeden nesmysl za druhým. Přiznávám a kaju se. Za to vy jste ideální . Ale nikoho tu nepovažuji za blbce.
A Docentovi chci pouze napsat, že zrovna tato část fóra je opravdu na vysoké odborné úrovni, a já trotl to porušil a znehodnotil ho svým plácáním. Tak aby bylo mezi námi jasno, Vojto i Docente jděte se vycpat
OK , beru to, zbytek v soukr. zpr.Docent píše:Jo, jsem vycpanej a je to prima... Václave, já jsem nenapsal, že je tady někdo blbec, naopak jsem napsal, že, na rozdíl od jiných fór, tady zatím žádnej blbec neníV.Brousek píše:Ano ,já plácám jeden nesmysl za druhým. Přiznávám a kaju se. Za to vy jste ideální . Ale nikoho tu nepovažuji za blbce.
A Docentovi chci pouze napsat, že zrovna tato část fóra je opravdu na vysoké odborné úrovni, a já trotl to porušil a znehodnotil ho svým plácáním. Tak aby bylo mezi námi jasno, Vojto i Docente jděte se vycpat.
BTW proč si myslíš, že jsou zde moderátoři? Je zde spousta témat, a občas někdo ujede (včetně mne, sebekriticky se přiznávám), a napíše něco off topic... A od toho jsou právě moderátoři, aby tyhle off topic příspěvky promazávali... Jinak to tady bude vypadat tak, že v diskuzi o Matizech se bude psát o tom, jaké zrní nasypat křečkům, a v diskusi o Kalosovi, jestli je do postele lepší bruneta nebo blondýna...
Takže se, Václave, prosím, zklidni, koukni, do jakého fóra tyhle blbosti píšem, a zároveň prosím moderátora, aby tyhle nesmysly, nesouvisící s threadem, smazal.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |