Dnes šel druhý test toho samého auta. Docela to ušlo, ale musel jsem se smát, když v testu téhož auta říkali v červnu, že vzadu je místa na rozdavání a dnes u identického auta v identickém pořadu najednou říkali, že pro nohy sotva průměr a pro hlavu podprůměr, co se týče místa vzadu! A pak co si má chudák divák z takto "objektivních" pořadů vlastně vzít jako pravdu. Jinak jsem si dnes všiml, že ten strejda, co to testoval, měl naschvál posunuty přední sedačky hluboko za středové sloupky, aby mohl tvrdit to, co tvrdil (já jezdím s nataženýma rukama na volantu a středové sloupky mám daleko za předními sedadly a Leganza zas o tolik větší určitě není)...Ivo R. píše:Dívejte se 27.6.2009 v 8:30 na Primu, bude tam konečně test Cruze.
http://www.motortv.cz/autosalon/?strank ... lonu-cs-37
CHEVROLET CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: CHEVROLET CRUZE
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
A co ta operka? pokud nema aretaci to by mi sr*lo..
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...to Slame narazil si na řekněme rádoby objektivní hodnocení ale hledejme za vším určitý lobismus a tedy zkreslování daných výsledků za určité protihodnoty, vybrat si může každý co chce...nakonec hodnotící faktor je jenom člověk se všemi důsledky ale měl by si aspoň pamatovat to co jednou z úst jaksi pustí...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
-
To nevíte,že v televizi kecaj?když si budu něco takového chtít pořítit,tak se půjdu podívat přímo do prodejny a vše si prohlídnu osobně,jsem vysokej skoro dva mětry a zas tak hrozné to z místem není,v zádu v autě většina lidí veze své děti a když jsou už větší,tak děti s rodičema už nejezdí a tak místo vzadu zbívá pro lidi které vozíme jen někdy a auto za takovouhle cenu je velmi slušné,každý má na to svůj názor a nikomu ho neberu,tohle jsem napsal jen co si myslím já.Hezký den ....Marek
Na mě ten test na v Autosalonu působil dost zvláštně. Jakoby se redaktor nemohl smířit s tím, že za celkem příznivou cenu může divák pořídit slušné auto. Já cruze zkoušel a rozhodně je vzadu víc místa, než předváděli - jen to nechce si posouvat přední sedačku úplně dozadu. Já jel s benzínem a nějak jsem si nevšiml extrémně dlouhé dráhy řadicí páky, i když je pravda, že některá auta mají lepší řazení, cruze je takový průměr. A k těm plastům? To nemůžu hodnotit, já nechtama nikdy nic úmyslně neničím, ale dovedu si představit, že bych dovedl zničit interiér i např. v bavoráku.
Však to, že za tu cenu nemá konkurenci, říkali i na té Primě...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
no oni to musí pohanit aby pak prodali víc škodovek a vw.Cruze je super mít na koupi o 50 000kč víc tak je můj i ve výbavě base.Je to povedenej počin
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Já myslí, že Cruze by se měl v ČR prodávat za nižší částku než 319.900 Kč. Někde se v EU prodává za 11.995 euro, což by u nás odpovídalo při kurzu 25,5 Kč/euro asi 306.000 Kč za výbavu base.
cena na leasing je 298 000kč.
Edmund Burke
Edmund Burke
-
byl jsem se podívat v Ústí nad labem ve Všebořicích a okouzlil mě,proto jsem psal,že stím místem to není zas tak hrozné,chtěl jsem si ho vzít na proti učet,ale něco mi do toho vlezlo.Fakt za tu cenu se mi zdá dost dobré i ten interier,kdybych si ho vzal,tak na plast bych nedával věci,které by ho mohli zničit,museli v televizi něco pohanit,když auta ve stejné třídě jsou zdaleka drašší,když nevěděli co,tak místo a interier.
No jo, ale tu slevu nemáš "zadarmo" máš ji rozpuštěnou ve splátkách........ Sice máš cenu 298tis. na faktuře, ale za auto dáš nějakech 400tis. , tedy víc než za hotové......ladinek píše:cena na leasing je 298 000kč.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
to sice je pravda ale většina z nás ty peníze za hotové stejně nema a tak jsou rádi že jim ten les. počítají alespon z té snížené částky.Jinak s tebou samozřejmně souhlasím máš pravdu,splácím taky takže vím
Edmund Burke
Edmund Burke
Stále se nemohu rozhodnout mezi motory 1,6 a 1,8. Problém je, že je 1,8 není možno kde vyzkoušet, neboť dealer měl pouze 1,6. Nemáte někdo zkušenost s 1,8?
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Sice zkušennosti osobně nemam ale pokud máš peníze na 1.8 tak ber jí. Motor nevyměníš a objem ničim nenahradíš, jak praví klasik. 1.6 určitě dostačuje ale rezerva se vždycky hodí. Spotřeba moc větší nebude, silnější motor zas tolik netočíš.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Díky, asi to bude tedy ta 1,8. Jenom jsem někde četl, že táhne hůře od nižších otáček a má hrubší projev. Já s tím bude jezdit i hodně ve městě.